Royalt bryllup

Render alligevel rundt hjemme – så hvorfor ikke have fjerneren kørende, tunet ind på det royale bryllup? Mellem hamher pussernøjelige, høje, knoklede Joachim og hans franske kommende viv, der næsten ser for godt ud til ham, og som har en lille hund, man næsten får lyst til at sparke. Derovre i Møgeltønder ser det så idyllisk dansk ud, at enhver DF’er må knibe en tåre af sprængfærdig stolthed. Gør næsten ondt, så postkortagtigt som det dog ser ud. Er ikke specielt knarvorn, jeg er skam i strålende humør, ved nok bare ikke helt hvad jeg skal mene om kongehuset. Er i hvert fald helt enig med CityGirl i hendes observationer om selvsamme Jokke. Men ikke desto mindre, jeg er tunet ind og klar på, med et halvt øje, og et ben ude på altanen, at se, hvad der sker.

0 tanker om “Royalt bryllup”

 1. Jeg ved virkelig ikke med hende – altså, er hun ikke en golddigger? Hvad er i det fordelene ved Joachim, i det hele taget, ud over pengene?

 2. ps kongehuset er jo nærmest det mest danske, i det danske, skønt flere af kongehusets medlemmer ikke just er af dansk oprindelse.

 3. Det kan man tydeligt se i fjerneren lige nu…! Så dansk at jeg bliver nødt til at misse med øjnene 🙂

 4. Det er ikke pengene, hehe tror jeg ikke … tror modsat Alexandra, at hendes værdier er mere emotionelle… frem for status.

 5. Håber jeg. Fra Geneve city til at bo helt derude i udkantsdanmark, og med sådan en fyr… så må det være true love. Ellers er det bare synd. Og så bliver vi snart vidner til lidt flere royale skandaler.

  Måske er det fordi jeg ikke læser Se og Hør, men jeg kan godt lide Alexandra, meget mere end de to kransekagefigurer til Mary og Marie… og det at hun fandt ham den her unge, pæne fyr, og giftede sig med ham, det har kun givet hende mere kant siden de første Chanel-dage hvor hun helt klart var mere stiv i betrækket.

 6. Læser skam ikke se og hør eller billedebladet for den sags skyld. Ja stil mæssigt, så bragte Alexandra en vind af ny mode, som vi ikke havde set i DK.
  men Alexandra er taktikker (staves det sådan), ind til benet. Og jeg tror at hun elskede Joachimm, men også så det som en stategirsk step, op af rangstigen. Hun var jo buisness woman til fingerspidserne i Hong Kong.

  Marie, lægger mere værdi på familie værdier, nærvær og jordnærhed. Ikke så meget buisness over hende. Og hun virker modsat alle (mere eller mindre) i kongehuset mere åben. Jeg så interviewet med parret, igår på TV2 og på DR1 (længe leve sputnik). Hvor hun fortæller åbent om sit liv m.v. Mindes ikke det var lige så åbent og hjerteligt med Alexandra.

 7. Jeg tror faktisk at det er ægte kærlighed! For hvis man er golddigger, så vælger man altså ikke Jokke… Der er så mange andre hvor der er mere guld at hente (på alle måder…) 😉

  /The CityGirl, der spændt venter på at få et svar!

 8. Det håber jeg i hvert fald for deres skyld… har meget svært ved at se, hvilke fordele der er ved Joachim som mand. Men jeg sidder i hvert fald ved skærmen nu!

 9. Jeg er heller ikke sikker på, hvad jeg mener om dem – men de generer mig ikke, og fordi jeg alligevel skal sidde indenfor idag, har tv’et kørt det meste af dagen 🙂
  Men jeg blev ret overrasket (okay, jeg er sikkert bare naiv) da jeg vågnede i morges, og de for pokker allerede sendte bryllup, selvom de rent faktisk først skulle giftes kl 17. Har jeg bare glemt hvordan det plejer at være…? 🙂 (Havde voldsomme tømmermænd da der sidst var royalt bryllup, så jeg føler mig lovligt undskyldt 😉 )

 10. Det ærger mig mest, at jeg ikke kan se/høre hvad prinsen siger til sin prinesesse og ej forglemme brudevalsen … akke ja..

  men yndigt så det da ud… med fransk designet kjole frem for dansk design.

 11. Fordel: Han kan nå op på den øverste hylde og hente sovsekanden i køkkenet.
  Ulempe: Hm… Cigaretånde?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *