Søndag

Det lyder helt fornuftsstridigt, men jeg har rent faktisk været oppe siden 6.15 i morges. Nogen vækkede mig for at tage på arbejde, og i stedet for at sove videre fandt jeg min lånte biblioteksbog frem og læste den færdig i sengen. Endelig. For øjeblikket giver bøger mig dårlig samvittighed, fordi jeg aldrig når at få læst dem færdig. Så det var dybt tilfredsstillende at kunne smække sidste side i og sige at det var den bog. Og så har jeg besvaret 10 mails, redt seng, og ryddet lidt op. Nu overvejer jeg at komme et par æg på en pande – det er jo trods alt søndag morgen. Og den står på Ikeas åben søndag med en veninde lidt senere i dag, hvis det står til mig. Måske lidt træning. Og der er et par artikler, der skal skrives. Og noget sol på altanen, der skal konsumeres. Noget familiepræsentation senere på aftenen. Oh. Jeg glæder mig næsten til at blive 40/+ år, for så er det jo næsten legitimt at sige nej til fest for at gå pænt tidligt i seng en lørdag aften for at frivilligt stå møgtidligt op en søndag morgen og få noget ud af dagen, som kun mødre kan sige det. Det bliver en god dag – og slet, slet ikke kedeligt.

0 tanker om “Søndag”

  1. Torsten –

    Jeg er altså vild med det der Rocco koncept, men var mere død end levende lørdag aften 🙂

    Mrs Cute –

    Ja 21.23 er nok lidt sent til Ikea, omend de vist har åbent til 21 – men jeg kan dog oplyse, at jeg heller aldrig kom afsted… de der altanmøbler må vente lidt!

  2. Haha… i hvert fald hvis det falder ud til min fordel 🙂 Man er vist næsten holdt op med at være ung, hvis man vil have noget ud af søndagen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *