Søvnløs på Østerbro

Nå! Jeg stod så op 4.30. Det er lidt af en stunt for sådan nogle mennesker som mig. Hvor kom vi til? Nå, de der slatne, nu lettere fugtige, klude – en skam, at min nyerhvervede ven vicevært-Frank først åbner vaskeafdelingen 7.00, for jeg kom vist til at glemme noget i tørretumbleren. Men der er skam masser at tage fat på. En opvask, for eksempel. Jæs. Kan mærke helt nede i storetåen, at det bliver en god dag. Måske jeg skulle dyrke min nyerhvervede botaniske interesser og begynde på at snakke til mine planter? Og så skal jeg altså sørge for at få mig en ordentlig skraber engang i eftermiddag som kompensation for at være morgenfrisk… ah, denne årle morgenstund. Var der ikke noget med guld i mund?

0 tanker om “Søvnløs på Østerbro”

  1. WåååT!

    man står skutte op kl. fjire et og andet – for at tænke på opvask!

    U crazy Banana Woman – der må være en sko der trykker et sted! :0)

  2. Kl. 4.30?! Selv min lille dreng ved, at det er nat på det tidspunkt og sover. Opvask? Hvis det er din største bekymring på den tid af natten, så er du et lykkeligt, sorgløst menneske.

  3. Hahaha jeg ville være skingrene crazy hvis jeg stod så tidligt op for at vaske op 🙂 Bare lidt stress, og så kværner tankerne jo rundt i knolden på en… hehe. Men nu er jeg atter let som en fugl! (eller noget)

  4. Ja! Løbeløbe… har altid beundret og respekteret de, der spæner rundt om søerne, når jeg cykler forbi Sortedams på vej til arbejde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *