Sund Sjæl Sundt Legeme

Der er ikke noget, der er mere paragtigt at løbe, sagde Freshmaker til mig i dag over msn, da jeg glædestrålende involverede ham i hvordan man dyrker kvalitetstid med ny kæreste (!) som lige pludselig kom til at indebære, at manden tvang mig med en tur i Marathon Sport. Før jeg vidste af det havde jeg et par spritnye, hvide løbesko, tilmed inkluderet sokker, og så en pæn, ny Nike-top med lyserøde elementer (jæs!) Plus en ordentlig omgang præstationsangst, idet ny kæreste er et stort brød på 190 og har nogle dertil hørende lange stænger… og som desuden er i topform. Men jeg døde ikke. Faktisk gik det ganske godt. Og her til aften har jeg endda fået trippet en solotur i de fine, hvide og nye sko. Og jeg døde stadigvæk ikke. Faktisk var det ikke så dumt, at manden tvang mig til at investere i nyt løbegear, for det reducerer følelsen af at være flodhest på glatis kraftigt. Faktisk føler man sig næsten løbeagtig. Og en lille bitte smule fancy. Måske var det en klog investering. Så, for cirka 800. gang i mit liv må jeg hermed manifestere: Jeg (gen)starter projekt Sund Sjæl Sundt Legeme. Mm, og nu er vi nogen, der lissom skal gnaske gulerødder. Gad vide, hvor længe detteher holder?

0 tanker om “Sund Sjæl Sundt Legeme”

 1. Læser lige, løbe, bla bla, sund legeme, lala, nye sko, bla bla, ny kæreste (!), la la, spol lige tilbage… Næ… Hvem er din nye (lange) filejs?

 2. Uha, du giver mig dårlig samvittighed over mine egne forfejlede forsøg på at gøre løb til en vane. Nu hvor vejret er ved at blive bedre, kunne det være man skulle prøve igen. Nye sko, siger du? Hmm.

 3. Klejs –

  Hehe, ja, fik camoufleret knægten godt ind i en masse pludder. Han er lidt hemmelig! Normalt skriver jeg jo konsekvent IKKE om drenge, men hamher fylder efterhånden så meget, at jeg hellere må involvere ham. Men i al fald er han ikke en, du på nogen måde har kendskab til – men måske jeg skriver om ham igen 🙂

  Rasmus –

  Har 798 forfejlede forsøg på at komme til at ELSKE at løbe, så nu må vi se – men ja, nye sko, og lidt smartere løbegear, det tror jeg faktisk hjælper – og hvis man nu kalder det en investering i ens egen sundhed… så er de penge måske ok givet ud?

 4. Det er sådan set ligemeget hvem han er, men at sovse en masse snak ind at du ret faktisk har fået en fyr på er sgu et smart trick… Hvad så når (eller hvis…) du engang bliver gravid? Vil du flette det ind blogging om inkøb af nyt tøj og frisørbesøg? 🙂 Tror jeg nu godt at du kunne finde på, hvor coolt er det lige ikke.

  Ang. løbesko, købte også nogle sidste år med den tanke at faktisk LØBE med den, men… Altså jeg ved at løb er godt for mig, og de få gange jeg har løbt efter busser burde være et klokkeklart signal. Men håber at du har bedre held med det.

 5. Nej nej – hvis der skulle komme brød i ovnen, ville jeg nok ikke camouflere i samme grad – men strax konvertere til at blive en Mommy-blog (men det er på ingen måde aktuelt)

  Håber også jeg har bedre held med løberiet… end dig , og alle de foregangne gange 🙂

 6. Snedig måde, at sige, at man ikke længere er availble på single-market. Men dejligt – især nu hvor sommeren er lige her foran din snude.

 7. hehe den lunte var sku da lugtet for et par indlæg siden :0) . . . hmm måske snart en måneds tid siden main!?

  ahaha – topdollar gotta luurve it! !

 8. Rettelse:
  Der er ikke noget mere paragtigt end at løbe SAMMEN. Det er skridtet før ens joggingdragter og en fastligger campingvogn med hvidt stakit, træstork og at være på fornavn med campingfatter.
  Ja. Jeg siger det bare.

  Run, Mebbe… Run. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *