Boliga

Egentlig er jeg rimelig glad for mine 54m2 med badekar og to altaner, beliggende på ydre Ø. Godtnok ikke et hood, der er specielt posh, men jeg elsker, at det er tæt på Fælledparken, på Nørrebro, relativt nær Skt. Hans Torv og Trianglen, og så er der ca. 20 vej-kombinationer til og fra mit arbejde, som jeg frit kan vælge imellem, alt efter mit humør i netop det øjeblik jeg på cyklen passerer forbi en mulighed for at dreje af.

Men samtidig kunne det altså være ret så læx at bo midt i det pulserende byliv. I en lys lejlighed, der ikke bare har altan (med plads til minumum 4!) men også åbent samtalekøkken inkluderet 1 stk superfed køkkenø, og så høje barstole, jeg kan placere gæsterne på, mens jeg trakterer dem med vin og snacks… mm, fantasier er gratis. Hvor? Mmhm, Østerbro, Frederiksberg, indre Nørrebro – man er velnok city chic og lidt en snob.

Og her forleden introducerede en veninde (der bor på Blågårds Plads og vil flytte!) mig for det allermest fabelagtige boligsite, hvor fantasierne får frit løb… faktisk er det sådan et slags lejlighedskøb-datingsite; man kan vælge antal kvadratmeter, minimum- og maximumpris, antal værelser, type ejendom (andel, leje, ejer, villa) – og så får man et fint kort kreeret af GoogleMaps hvor man kan snuse rundt og se, hvor drømmelejligheden ligger…

Ikke underligt, at sitet har fået en pris for bedste mashup 2007 – Årets Nye Medie, udnævnt af New Media Days. Nåmen, nu må jeg hellere præsentere kilden til mine fantasier:

www.boliga.dk – og god surfing!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *