Give me five

Nogle gange går mine forsøg på at være helt rigtig i vasken. Tit ender jeg med at glemme at se de kunstneriske udstillinger eller events jeg ellers gerne ville se. Nej, i virkeligheden er det ikke tit, men nærmere hver gang, at planerne går i vasken. Og det samme gælder så den nyligt overståede fotoudstilling i Øksnehallen, Give me five, som flasher en række billeder taget af unge, nyudklækkede fotografer. Heldigvis er noget af udstillingen kommet online, til al held for sådan nogle som mig. Det er absolut et klik værd. Og hermed er tippet videregivet – til alle de andre, der har det på samme måde som mig.

0 tanker om “Give me five”

 1. Tak for det link.

  Ikke så meget for udstillingens skyld (jo, også tak for det), men jeg søger efter efter hjemmeside til eksempel på Cybermuseologi (speciale) – og da dette endnu ikke er så videreudviklet her i landet, så kan dette også bruges. Så mange tak.

 2. suk! hvorfor ER det også – at alt det går mig forbi . . syns ellers sææl – at jeg er HELT med på beatet! og går sku da selv i skole – lige dér i den funky hvide kødby!! fårk . .

  mainn ;0)

 3. Ras og pedrsn –

  Så var jeg ikke den eneste, der følte mig lidt sådan… altså, et must-see, der var gået lige forbi min næse. Rart at vide !

  Mona –

  Så lidt… men ahva, hvad dælen er cybermuseologi? Er de flotte billeder det? Enlighten me, please!

 4. Cybermuseologi er museer på nettet.

  Flere og flere museer åbner selvstændige udstillinger på nettet. Dvs. udstillinger man nødvendigvis ikke kan opleve IRL.

  Det er ikke helt slået igenenm endnu herhjemme (museernes evige problem: Penge).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *