Nu officielt…

… en spastiker til det dér Photoshop. Jeg har brugt oceaner af tid på et dumt bannerbillede, som ser vindt og skævt ud… og slet ikke så fancy, som det rent faktisk så ud i Photoshop. Men nu har jeg ondt flere steder i kroppen og er bare grydeklar. Tror jeg må væbne mig med tålmodighed, for man får vist ikke kunstneriske evner på én aften… Heller ikke selv om jeg personligt mener, at Rom blev drukket på en aften. Jo, basta! Tss, altså. Jeg går i seng.

0 tanker om “Nu officielt…”

 1. Griner….! Elsker at se folk der knokler i flere timer på tingene som jeg kan klare på 5 minutter 😛

  Men flot klaret af en som knoklede i flere timer…

 2. Simse-

  Nååå nå, din lille lort. Kan du ikke lige fikse den , så den ser pæn ud (for ideen er da fremragende, ikke?) – så hjælper jeg dig med noget, som jeg I HVERT FALD kan finde ud af.

  🙂

  Forøvrigt – man kan vist kun se den på mac computere, eller hvad siger i?

 3. Jeg kan ikke se din banner. Men på de andre sider (kommentar, arkiv etc. er der ingen problemer med at se flere forskellige banner?)

 4. Nåå så forstår jeg bedre hvorfor banneret er strukket så meget ud over hele toppen, det var den ikke før (og dét kunne jeg faktisk bedst lide)

  Nu ser det lidt utydeligt ud, men Mebbe har vist en undskyldning: “… en spastiker til det dér Photoshop” 😀

  Psst. Don’t. Spank. Me. For. Saying. That! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *