SATC-fever

På fredag skal jeg til en – for mange kvinder – ganske højhellig begivenhed. Skal nemlig til premieren på Sex and the City the Movie. Vi er nogle piger, der skal dresses op, og så skal vi i biffen. Jeg vil gerne være Samantha, for jeg synes hun er den sejeste, i et eller andet blåt og med glimmer. Men mit budget er ikke så enigt, så jeg må nok finde en plan B. Og hvis det står til mig, skal vi efter filmen ud og drikke cocktails (men Cosmopolitans smager egentlig ikke særlig godt) og nive nogle marinesoldater i måsen. Måske man skulle lade sig inspirere Hvis-Carrie-var-københavner-guiden … det der Ruby bar ser ganske fancy ud. Men mon ikke baren bliver overrendt af piger fra provinsen her omkring premieren? I disse dage har jeg faktisk ret travlt. Jeg er inde i 2. dvd i 6. sæson, lige der hvor Miranda har fået ham den lækre afrikanske læge dr. Leeds skaffet ind i ejendommen og Carries sko udvandrer. Det betyder så også, at jeg skal se cirka 10 afsnit til inden jeg kan prale af at have set serien for 3. gang. Mm, vist ramt hårdt af den der SATC-fever.

0 tanker om “SATC-fever”

 1. Hvordan kan du IKKE lide cosmopolitans?
  De må være tranebærene? Men det smager jo GODT?!

  Jeg glæder mig også til filmen, men må vist vente til næste uge…

 2. Jeg synes det smager ret surt – og så er der ikke value for money (altså, en slurk til 75 kroner…) – nej giv mig hellere en Moscow Mule 🙂

 3. Den måtte jeg lige google 😉 Lyder ikke dårlig.

  Jeg kan godt lide det sure, men det er jo en smagssag. Men 75,-?? Niks, bestemt ikke value for money! Her laves den nu altså i kandevis, når vi holder fest – og det er heldigvis lidt billigere 🙂

 4. Gæt hvad jeg laver fredag aften? Jepper!

  Jeg er mest til Carrie, Samantha er for cool og udskejende til mig.

 5. Hvis jeg skulle være nogle af dem, så tror jeg der bor lidt af alle pigerne i mig.. nok mest hende Charlotte i mig…

 6. Klejs – tror Samantha er for meget for de fleste, men jeg er vild med at hun er så ligetil. Carrie er jeg personligt ikke til, synes hun er lidt træls ind i mellem (og så har vi ikke helt samme mandesmag) – men sjovt at se, hvem der er til hvem.

  Torsten –

  Mm, ja , skatter 🙂

  Troels –

  Hehe… du har helt ret, en gang provinspige, altid provinspige, men nu har du heller ikke fået min livshistorie. Ruby har du været på – og det har jeg ikke… altså hvad gik galt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *