Sol, sommer & splash

Er dælme glad for at jeg ikke er en af de forhutlede stakler, der har eksamen for øjeblikket. Altså, hvad andet kan man end at være udenfor og drikke drinks med isterninger i? Man kan da også godt sidde inde og drikke drinks med isterninger, men det er jo slet ikke det samme. Er ganske medium stegt efter at have været et par timer ude i Kongens Have, og det var endda efter 15.00. Så ok, nu er jeg hjemme og i skygge. Og i går sagde det splash, og så landede min medium-brune korpus i vandet. Er normalt ellers lidt af en pivskid, hvad koldt vand angår, men i går gjorde det slet ikke ondt i fødderne at stikke dem i vandet. Så der skal helt sikkert være meget mere splash til mig. Sig mig, hvornår får de egentlig realiseret den der strand ved Svanemøllen? Det ville altså være enormt zen at starte dagen med en dukkert ude i Svanemøllebugten. Det lyder i hvert fald ganske godt, hvis man sådan henkastet skal lade det gå videre til kollegerne ved morgenkaffen.

PS. Min underlæbe er lige begyndt at bæve – tjek nyheden her ud. 

0 tanker om “Sol, sommer & splash”

 1. Jeg læser til eksamen, udenfor. Det er varmt men er klart at foretrække i forhold til at være muret inde på arbejdet 😉

 2. Uh, men hvis nu ikke man har hus eller en altan eller en fed have – så er man da grundigt på den?

 3. Vi har ingen altan og en baggård, der er ved at blive saneret. Meget grus og indtil i gård store maskiner og larm. Det går alligevel 😉

 4. Tak for det, altid rart at høre ANDRE har et liv.
  Jeg har tilbragt hele ugen med at sidde inde og skrive opgave og har knapt nok registreret at der har været godt vejr.
  Imorgen skal opgaven så afleveres, og sørme om vejret så ikke bliver jammerligt.
  Eksamen er en pest. Hurra!

 5. Åh… jeg føler virkelig med dig. For et par år siden var det jo mig, der måtte mure mig inde – og jeg har venner, der har måttet afsværge sig et liv. Nå, men det er da meget behageligt udenfor i dag… bare det ikke bliver værre så 🙂

 6. Ja og er man heldig så har man nøgle til et sommerhus.. hehe nu mangler bassinet bare.
  Men jeg byttede sommerhus ud med koncert i forum. Kylie Minogue og Jean Paul Gaultier var sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *