Hos frisøren

Har jeg nogensinde sagt, hvor meget jeg elsker at gå til frisør? Især fordi det for mit vedkommende foregår sådan her, med blade, chokolade, smoothies og kaffe/vand, og så en dame, der er betalt for at nusse om mit hår og gøre det pænt:

frisorbesog.jpg

Billedet er taget for 800 år siden. Ville bare dokumentere den fyrstelige behandling jeg fik. Men nu skal jeg altså have langt hår, så ikke nogen frisørsmoothies i cocktailglas til mig de næste par måneder eller 3.

Detteher er også mit allerførste mobil-billede her på bloggen. Jeg vidste jo egentlig godt, at der var noget, der hed Bluetooth, men jeg havde bare aldrig fået taget mig sammen til at undersøge, hvordan det nu var, at man kunne parre sin computer og sin mobiltelefon sammen. Men det var jo i grunden drønnemt. Farvel ledninger og USB-stik.

Smart!

0 tanker om “Hos frisøren”

 1. Ja er du gal… det er jo altså vildt nemt! Og en rigtig praktisk måde at fotodokumentere fragmenter af sit liv på!

 2. Pssst… det er hos GunBritt. Man kan få en elevklip (meget billigere) og så stadig nyde af deres smoothie-service! Men det betyder så, at ens frisører ikke er 100% rutinerede + skifter, men personligt er jeg rimelig ligeglad med dte.

 3. Mette – kom herud til Taastrup af, så skal du nok få en gratis klip (hårtrimmer), en god smoothie (har blender, du kommer med ingredienserne) og en totalt kikset-sej frisør (mig)

  Har GunBritt måske en frisør der KAN TEGNSPROG? Har GunBritt måske trådløst internet så du kan sidde med din bærbare og blogge løs samtidig med at du suger din smoothie i dig, får fræset håret mens du hyggepludrer med mig? NEJ VEL?

  GunBritt is Fail 😉 Deaf rulez!

  /Frido
  PS. Dér var den igen! Deaf rulez! Cool 🙂
  PPS. Ovenstående indlæg KAN have spor af ironi, vrøvl, sarkasme, tom-snak, blogafhængighed. Skulle jeg have glemt flere årsager, beder jeg tusinde gange om forladelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *