Dansommer

Hov, jeg forsvandt jo. En uge i outlaw. Outlaw er noget så eksotisk som Sønderjylland, hvor jeg var på Døves Nordiske Ungdomslejr – med funktion som leder for det danske hold.  Som bestod af 24 ustyrlige mennesker – men heldigvis ingen anledning til overarbejde om natten (hvor der nok var mest gang i den, mens jeg lå og sov, fordi jeg ikke kommer så langt, hvis jeg ikke tyer til alkoholisme) Anyway, det var meget hyggeligt, omend vejret kunne have været bedre. Vi var også på ekskursion en dag. Sønderborg er i al sandhed en ret nuttet by. Med det hele. Vand, skov, gågade. Må jo koste 300.000 for et lækkert hus med bindingsværk og stokroser (og mig, der vimser rundt i lyserøde gummistøvler udenfor) – men jeg tror dog, at jeg ville lide en langsom, men sikker krepering af kedsomhed, hvis jeg rent faktisk skulle opholde mig permanent der. Lidt storbyagtig er man vel altid. Og nu er jeg atter tilbage til civilisationen – hvor jeg glæder mig til at modtage de solbriller, jeg rent faktisk fik købt.

0 tanker om “Dansommer”

 1. Men der er jo ikke ret langt til Flensborg som faktisk nok er lidt større end sønderborg og godt kunne gøre det ud for “lillebitte storby”.

 2. Mia – bor du i Sønderborg? Det vidste jeg ikke… men ja, nuttet by, helt sikkert! Rart at se mere af Danmark!

  Alice – Flensborg vil jeg gerne gense… har vist været der på julemarked for sådan ca 10 år siden. Det er på sin vis charmerende, tanken om at bo så tæt på resten af Europa!

 3. Ja jeg gør nemlig – lidt endnu i hvertfald, så du må endelig sige til en anden gang 😀

  Flensborg er bestemt også et besøg værd ind i mellem, men som med alle andre byer skal det bare enten være godt vejr, eller en kold vinterdag, eller så er der simpelthen bare for trist! Derudover skal man holde sig væk på danske helligdage! 😀

 4. Jeg som troede at os 24 unger ellers var søde ved dig??
  Du gjorde din rolle som den danske leder godt, og det var vel dejligt at du fik en tur i vandet trods dine gode indsats? 😉

 5. Pingback: Ferie-klaustrofobi
 6. “…bestod af 24 ustyrlige mennesker”, tvivler på om det passer 😉 Vi passede ihvertfald på os selv, hvilken jeg oplevede 😀

  Men du gjort ihvertfald dit arbejde godt nok!

 7. Overdrivelse fremmer forståelsen 🙂

  (men i var ikke særlig søde, da i hældte en spand vand ned over mig!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *