Foreløbig køkkenplan

Når man ikke laver så meget i sin ferie, og alle de fede rejser tilsyneladende er udsolgt, kan man jo snildt gå og fantasere om, hvad man kan gøre ved sit (leje)køkken for mindst mulige penge og gener. Og en potentiel plan kunne være:

(hvad synes I – helt ude i skoven?)

 • Jeg spartler fliserne over – ide: Pedrsn
 • Jeg ‘låner’ Julies fremragende tip om guld-maling – over de nyspartlede flader
 • Jeg smækker et Matthew Williamson tapet (som jeg har haft liggende i 800 år uden at bruge) på samtlige køkkenlåger – de har guld i mønstret – touché!
 • Jeg investerer i nye, søde greb til køkkenlågerne, der matcher det nye (guld/blå/rosa) look
 • Jeg maler gulvet over (farveforslag? Sort? Guld?)
 • Jeg sætter enten hylder over (Troels‘ forslag) eller finder nogle nuttede, gamle, matchende ovenskabe (Julie igen)
 • Jeg sørger naturligvis for et OK fra ejendomsmesteren – og hallo, det hele kan jo males over! (tak for hint, Nadia)

kokkenlaager.jpg
Køkkenlåger. Gulvet er rent, ser bare permanent beskidt ud

matthew-w.jpg
Og sådan ser Matthew Williamson tapetet ud, bemærk guldglimtene

rimfrost.jpg
Endelig har jeg 3 stk af disseher fra Ikea – kunne snildt være en lyskilde.

Åh, det kunne blive det ultimative tøsekøkken! Mon mænd ville føle en øjeblikkelig kastration, så snart de trådte ind? Anyway, det er mit hjem, og jeg bestemmer – helt enevældigt. Jæs!

0 tanker om “Foreløbig køkkenplan”

 1. cool

  gulvet er da super nice – med det rigtige beskidte look :0)

  hva med bare at klaske guld på fliserne som de er så? eller hur . . det skjuler selvfølgelig ikke deres form – men det kan da gøre dem mere læx . . .

  hehe – spændende projekt ellers!

 2. Det rigtige beskidte look? Ja, nu skulle jeg jo helst ikke mistænkes for at være klam 🙂

  Guld på fliserne er en endnu nemmere løsning – men nu gider jeg godt at klaske noget andet ovenpå, så det bliver mere jævnt.

  Vi er vist nogen der skal i Silvan og hos farvehandleren i morgen!

 3. Jeg synes det lyder lækkert – og jeg er stadig misundelig (for selvom man godt kunne pifte vores leje-lejlighed op, så er begrænset hvad man gider, når man meget gerne skulle flytte inden februar….)

  Jeg synes især tapetet og guld-ideen er fed!

 4. Ja ok, hvis du skal ud inden februar, er der ikke så meget ide i at pifte lejligheden op – men du kan jo stadig investere i søde ting til lejligheden, ikk? (og når den nye lejlighed er der, så kan du nok gå helt amok i en indretningsrus)

 5. Man kan jo købe noget til gulvet, som får det til at ligne gulv men egenligt er noget vinyl-gulv lagt på, så er den nem at holde ren. Hvis man ikke vil ofre en formue på, at slibe gulv, male plankerne og dernæst beskyttelse på.

 6. Ja, det er en god ide, Nadia – jeg fik lige snakket med Rolf fra ejendommen, og der er thumbs-down til at male gulv, men jeg må filse + male vægge alt det jeg lyster. Så god ide med et vinyl-gulv oven på det grimme.

 7. Jeg råkøber skam også ting til lejligheden….er bare kørt ind i en fase, hvor jeg ingen idéer har til nyindretning og en enorm lyst til at der skal ske noget….jeg kan hilse at sige at det ikke er en god kombi. DERFOR er jeg SÅ misundelig på dit projekt. 😉

 8. For min vedkommende synes jeg guld er lige lidt for overvældende men dog ganske modigt.
  Du kan også male de fliser i den turkisgrønne farve og tapetere øverste del over fliser og sætte guld håndtag på lågene. Hvis du orker det, så måske en ide med at slibe gulv og behandle det med lak, så der ikke kommer snavs ind og du vil kunne lettere vaske gulvet. Dermed de 3 lamper synes jeg også du fint kan bruge, det vil være en del af charmen!! Good luck!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *