Blog-ansigtsløftning

Så fik jeg endelig det nye banner lavet – og sat ind. Et mere grafisk look, synes jeg. Og der er også kommet nye farver på. Mine yndlingsfarver faktisk. Grønt og lilla. Så mangler jeg bare at finde ud af, hvordan jeg får lavet overskrifterne på indlæggene her i grønt. Logoet i midten skal forestille Marcello og mig. Hvis der stadig er et par gamle læsere fra for 800 år siden, ved de, at Marcello var min Vespa scooter. Kan faktisk godt gribe mig selv i at komme til at savne Marcello ind i mellem. At suse afsted på den city-chikke med samlede ben og charmeklud flagrende om halsen. Nåmen, nu er Marcello i hvert fald foreviget som logo. 

0 tanker om “Blog-ansigtsløftning”

 1. Hehe tak skal I have… også selv om I måske ikke er til lilla (Rasmus ikke, i hvert fald) – jeg er også RET tilfreds med det banner 🙂

 2. Her kommer Simon Cowell… :
  Godt nok er dit nye “logo” fedt nok, brug gerne det, kan nemlig lide det!
  Men altså, Mebbe…! Jeg vil ikke kalde det banner for et smart grafisk look, det er mere 90’ernes hæslig look frem for nutidens web 2.0 look. Brug gerne de “rounded” fonttyper isted 😉
  Fx. VAG Rounded eller Arial Rounded…

 3. Hvem dælen er Simon Cowell? Har godtnok ikke en dyt forstand på fonts, men tager gerne kritikken til mig 🙂

  Hvor finder man sådan nogle smarte og up-to-date-skrifttyper?

 4. Mette – ham fra X-faktor eller Americas next idol. Han er kendt for at være UHYGGELIG ærlig om ALT. Der bliver vitterligt ikke lagt fingere i mellem. Han er brutal ærlig.
  Selv over for sin egen mor har han udtalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *