Sund søndag…

dscn2709-2.JPG 

… det er når man lægger ud med at løbe en tur. Det blev så til små 4,5 kilometer – rundt om de første tre søer i Kbh. Jeg er lidt stolt af mig selv. Også selv om der var en ældre kvinde, der helt adstadigt og afslappet overhalede mig. Jamen, på et tidspunkt skal det jo nok køre. I turbo-tempo, naturligvis. Og indtil videre er sådan noget løberi jo en drøngod, og ikke mindst, sund, start på dagen. Og var der så ikke lige også noget med, at mange butikker i City har søndagsåbent i dag? En god omgang shopping-marathon huer mig i hvert fald ikke. 

0 tanker om “Sund søndag…”

  1. En hjælp til at få turbo på er at lave maveøvelser – det er ret utroligt så meget energi der kan skabes bare ved et stærkt torso.

    Måske vi ses om søerne en dag 😉

  2. Ah ok – det må så prøves! Mon det er for sent, når man lige HAR løbet OG været i bad… nå, skader nok ikke at komme ned på gulvet en tur 🙂

    Så du løber vist også deromkring kan jeg forstå!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *