Efterårssnue II

Jeg synes fandeme ikke det er okay, at jeg har rendt rundt en hel arbejdsdag i ultra-snottet, ekspres-nysende og halvsyg tilstand, og så kommer jeg endelig hjem under dynen, og tænker, at jeg skal forkæles – og så kan jeg ikke længere smage den chokolade, jeg ellers havde gået og gemt på hele dagen. Og forøvrigt kan jeg heller ikke spise den, fordi munden må bruges til mere livsvigtige formål – som at trække vejret. Nej, det er slet ikke okay.

0 tanker om “Efterårssnue II”

  1. Jeg tror at et eller andet fjols spiste dine små choko-ting mens han så Minority Raport i nat (og drak en liter mælk direkte fra kartonen for at chase dem ned).
    Jeg skal nok reprimandere ham når jeg får tid!

  2. Tssss. Man kan da heller ikke sådan lade fjolset være alene hjemme, uden at han laver ulykker.

    Måske du kan få fjolset til at købe nogle nye, små choko-ting? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *