Sund livsstil

Fik et chok i morges. Havde lige regnet med at komme ned under den der magiske (og hemmelige) vægtgrænse i dag, efter ugens anstrengelser, men så viser det sig, at jeg har taget en meget uvelkommen kilo på.  Men okay, jeg tænkte ikke uden videre over, hvad jeg fyldte korpusset med de seneste dage. Arbejde, arbejde. Aftensskole. Spise ude, spise pizza. Og det var nok også den Ritter Sport med mint, der skulle forkæle mig. Men så er det jo godt, at jeg er blevet yogi. Eller næsten da. I hvert fald en ret skøn måde at starte en dag på – med en times yoga. Og så direkte på arbejde, uden mascara. Gisp. Det er lige før, jeg bliver totalt au naturel – nu skal jeg bare lige have den der lette, alfeagtige skikkelse med. Lang, urimeligt hård kamp forude! 

0 tanker om “Sund livsstil”

  1. Så dig jo til Døves kulturdag, synes bestemt at du ser godt ud.

    En alf? Sådan et orangefarvet behåret en meters katteelsker? Det bliver svært, Mette!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *