Efterårshygge

Endelig fri. Arbejdet tog næsten livet af mig i dag. Og så fik jeg endelig vendt næsen forbi en velassorteret the-biks for at shoppe kvæde-te. Noget, mine kolleger har introduceret for mig. Og jeg er øjeblikkelig hoppet med på kvæde-vognen. Smager godt og føles enormt wellness. Vand 80 grader og så tørrede dimser i – samt et par stykker guf… min lykke er gjort og jeg er nær helbredt:


Faldt for den skønne, lilla farve på krukken

Min yndlingsperversion pt.

0 tanker om “Efterårshygge”

  1. Ja – det er ikke bare lækkert, man har som regel ofte det, der skal til, for at lave havregrynskugler i skabene: Havregryn, kakaoo, flormelis og smør… og så ælter man det hele sammen til delikate kugler 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *