Kreativiteten tilbage i de små hjem!

Savner egentlig de der fede boligreportager, hvor det ikke er pengene, men den gode smag og kreativiteten, det kommer ud på. Lige været forbi en veninde, der lånte en venindes Østerbrolejlighed på ca. 140 m2 (svin) og hun boede fedt, med masser af spændende ideer, og lejligheden var lige så gammel, vind og skæv som min. Så jeg kan jo egentlig godt ignorere den susende vind fra mine utætte vinduer og gøre køkkenet pænt (som jeg har snakket om så mange gange før). Måske en spand sort maling og lysekroner? Og tilbage til boligreportagerne – så vil jeg gå i seng med en stak gamle blade fra ca. 2004. Her husker jeg især Maxjenny Forslunds (dengang) lillebitte Vesterbrolejlighed, som jeg øjeblikkelig blev forelsket i. Og det havde i hvert fald ikke kostet knaster at indrette den.


Selvsamme fr. Maxjennys nuværende lejlighed – skulle det være en ide med en fin (2hand) bønne?

0 tanker om “Kreativiteten tilbage i de små hjem!”

  1. Åh ja – det er jo sådan en lampe, som ellers koster en halv bondegård i boligbladene… meget sejt gjort! Får lyst til at klippeklistre. Nøjes nok med at spartle de grimme køkkenfliser over og male dem sorte, måske? Så svært kan det ikke være?

  2. Ohhh sikke en fed side – masser af billedreportager, ikk? Er i gang med at klikke løs… har du andre gode links?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *