Shopping i Reykjavik

Reykjavik består, så vidt jeg har set, af en hovedshoppinggade, Laugavegur, og så en mindre en, der hedder Skolavördustigur. Desværre nåede vi ikke den store omgang shopping, hvilket lige nu stikker mig en smule i hjertet, for der var virkelig mange spændende små shops og cafeer med de fedeste indretninger. De små kaffibarinn’er var ganske gennemførte på en ikke-BoBedre-agtig måde. Man kunne se, at ejerne havde lagt hjerte og kreativitet i indretningen frem for at kaste en bunke penge efter enelleranden hotshot indretningsarkitekt. Men lidt fik jeg da shoppet. Må lige flashe min nye 2009-dagkalender, der indeholder en masse spændende og småskæve illustrationer. Kalenderen hedder Crackpot, og den er egentlig tysk, men en af illustratorerne, en af mine min yndlings i kalenderen, er islænding. Kalenderen bliver så fin på mit skrivebord, med en ny, speciel og nogle gange lidt dyster illustration for hver uge – tjek selv et par ud:

0 tanker om “Shopping i Reykjavik”

 1. Sikken fin kalender, den vil jeg gerne have fingrene i. Er den mon fra KISAN ?
  Jeg bor i Reykjavik og følger dagligt med i din blog, så det er rigtig hyggeligt at læse om dit besøg heroppe.

 2. Nej hvor sjovt! Kan du så fortælle, hvad jeg er gået glip af af spændende shoppingoplevelser i Reykjavik? Hvordan er Kringlan?

  Kalenderen købte jeg i den der sjove boghandel til venstre for muren med alle børnebillederne (sjovt påfund!) Det er den boghandel, hvor der er noget sushi på 2. eller 3. etage.

 3. Boghandlen kender jeg udemærket og den der skøre billedvæg dækker over et par af Reykjaviks ældste huse, der desværre er brændt ned. Jeg må fluks hente mig den kalender.
  Hvis du har nået Skolavördstigur og Laugavegur så har du nået en hel del, men både Kringlan og Smaralind et forholdsvist nyt shoppingcenter er bestemt også ret gode steder. Det er dog mest highstreetbutikker som Zara, Mango, Top Shop osv. Rigtig gode i en snæver vending:)
  Håber I havde en rigtig god tur og fik oplevet en masse. ( det gjorde I jo, kan jeg læse:))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *