Julegaveshopping

Åh, det er da altså lige til at få tics i ansigtet af, det der projekt med at shoppe julegaver. Forsøgte mig med Strøget i går efter arbejde. Var ti milliarder sure mennesker på sykron gavejagt. Prøvede at købe en bluse til søster i Nørgaard, men blev puffet væk af arrigt kvindemenneske, der tilsyneladende mente, jeg havde taget hendes plads i køen. Så smed jeg blusen tilbage og opgav projektet. Så ingen Nørgaard til søster. Beklager. Men jeg har skam andet spændende i støbeskeen, det er naturligvis hemmeligt. Anderledes behageligt var det, da jeg på hjemvejen stillede cyklen fra mig på Østerbrogade og frekventerede et bar butikker. Så vi er helt sikkert nogen, der skal julegaveshoppe i lokalområdet i dag. Der er jo også støtte af de lokale og alt det. Mine gaver bliver jo alligevel ikke byttet. Satser jeg i hvert fald på, at de ikke bliver.

0 tanker om “Julegaveshopping”

  1. Jeg havde engang en Noergaard bluse… Pink og roed… Jeg efterlod den i din lejlighed da jeg tog ud paa jordomrejse. Har ikke set den siden??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *