Liveblogging fra frisøren

Mon der findes nogen piger, der ikke elsker at være hos frisøren? For mig er det en evig nydelse. Det betyder nemlig café latte, mørk chokolade og magasiner ad libitum. Og derefter… ciao, blondissima!

0 tanker om “Liveblogging fra frisøren”

 1. Mon jeg tør skrive, at jeg faktisk ikke nyder at gå til frisøren. Men det skal siges, at det er alt for længe siden sidst, jeg var hos en frisør. Jeg v ar dog et smut forbi, da jeg var i New York, men ellers plejer jeg at klippe mig selv, indtil nu hvor håret er ved at vokse godt ud, tør jeg ikke at klippe det mere….

  Men har altid frygtet lidt at gå til frisøren – føler mig ofte misforstået bagefter med en følelse af, at det ikke var det frisure, jeg havde bedt om.. Men jeg ved, jeg skal give det en chance eller finde en god frisør.
  Kender du nogen gode frisør?

 2. Frisørbesøg er det bedste i verden. Jeg elsker lyden af saks der klipper i hår. Og at blive nulret i hovedbunden er det bedste der findes. Måske derfor kæresten efter et pakkespil kom hjem med en “hovedbundsmassagedims” 😉

  Jeg vil også kunne mobilblogge – jeg har “kun” en HTC Touch Diamond, men den skulle også kunne. Har du downloadet et specielt plugin? Eller klarer iPhone det helt af sig selv?

 3. Aha… Man kan vist fornemme hvor man kommer fra, når ens frisør hedder Gun-Britt og min hedder Ayisaah. Henholdsvis smarte-København og Ghetto-Århus V. 🙂

 4. Christina – jeg tror egentlig, der er mange der ikke er så vilde med frisører. Hvis man vil have, at ens hår ser ud på en bestemt måde, og de så gør noget helt andet…

  Torsten – vi er nogle dekadente luksusmennesker 🙂 Jeg nøjes nu med deres elevklip, det er billigere, og kaffen er den samme!

  Stine – ja man kan hente en WordPress plugin til iPhone (via iTunes) og så går der ikke mange sekunder før man kan blogge… og det er pærenemt med bilelder!

  Klejs – jeg synes, det er sejt at ha’ en frisør, der hedder Ayisaah. Og hun er sikkert ca. lige så god!

  Belle – er du kort eller langhåret? Jeg har også bestilt tid til klip så jeg ligesom kan komme afsted igen!

 5. Nu har jeg knoklet uden held her til aften – gad vide om det iPhone plugin kan bruges til min “ikke-apple telefon”… Det må afprøves ved lejlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *