Udsalg

Nu, hvor jeg har vænnet mig så godt og grundigt til at dandere den, synes jeg godt nok at det er en smule hårdt at være på arbejde igen, og så oven i købet at gøre det mellem jul og nytår. Men på den anden side er det lidt et held, at man så i sin frokostpause kan smutte over i Illum og tjekke de allerfriskeste udsalgsvarer ud. Opdagede nemlig en mindre kø udenfor shoppeetablissementet klokken 7.50 i morges, og sådan noget skal jeg naturligvis lige tjekke ud. Bare lige se, hvad det er for noget. Om det er noget, der tangerer engelske tilstande med Boxing Day og alt det der. Rabiate damemennesker, der flår i de samme, forkomne klude.  Normalt er jeg ikke specielt meget til udsalg, fordi jeg ikke har lyst til at købe noget, som alle andre har valgt fra. Og jeg vil personligt gerne have mine kommende shoppe-erobringer serveret i pæne, snorlige rækker, med lys, luft og overblik. Ikke noget med udsalgs-agtige bunker af spraglet tøj og mystiske rodekasser. Men efter at have inspiceret Malene Birger-standene er jeg næsten tilbøjelig til at skifte mening. Så længe varerne ikke helt er flået væk… måske?

0 tanker om “Udsalg”

 1. Jeg har ingen skrupler over udsalgsbunkerne.. Altså, hvis jeg selv synes det er fedt, kan jeg da være ligeglad med om alle andre har valgt det fra? Det er jo også en mulighed (særligt i disse finanskrisetider), at butikkerne bare har købt for meget hjem..

  Omvendt prøver jeg at lade være med at købe noget bare fordi “det er så billigt”.. det skal være fordi, jeg virkeligt synes, det er fedt. Det kan jo være lige meget at spare penge, hvis tøjet bare hænger i skabet bagefter.. 😉

 2. Der er jo mange, der har det som dig. I virkeligheden er jeg nok ikke særlig shoppe-agtig, så jeg vil helst have gjort det så let som muligt for mig selv.

  Tror du siger noget, det med, at butikkerne måske har købt for meget hjem. Malene Birgers stand bar ikke præg af at være “klude-agtigt”. Jeg tror i hvert fald, der skal kigges nærmere på det… og måske er der et princip, der skal forkastes?

  NB: Købte nu en masse undertøj til MEGET billige priser…

 3. Jeg er heller ikke altid til udsalg og rodekasser.
  Men når jeg endelig går på udsalg går jeg efter to slags ting:
  klassiske/basis items i en god kvalitet, men til en lavere pris en normalt, herunder er undertøj. Og jeg sørger for at vælge klassiske farver, som holder et par sæsoner frem også.

  Items som jeg har været for nærrig til at købe i løbet af sæsonen, men alligevel har ikke har sluppet mine tanker. Det er vist her skoene kommer ind i billedet ;o)

  Og hvis jeg skulle glemme *reglerne’, så ligger der en orange DKNY sweater fra de sene 90’ere i skabet til, at minde mig om hvad der sker hvis ikke…

 4. Tak for tips’ene – jeg synes generelt ikke, man finder de klassiske og langtidsholdbare “items” på udsalg , der er altid et eller andet galt med dem? Måske jeg ikke kigger de rigtige steder…

  Men så faktisk en flot, sort MB strikbluse, klassisk med en tålelig lille twist – 50% nedsat… måske måske… fordi man kan?

 5. Klassisk med et twist er i min verden godt, men er enig i at der ikke er mange klassikere på tilbud… Jeans’ene har altid en vask der ikke holder i længden osv. Eller sweateren er orange…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *