At skyde måger

Nogle af de allerskøreste jobs jeg har hørt om var dengang, hvor en jeg kendte, fortalte, at der i lufthavnene var folk ansat til at gå rundt og skyde de måger og andre fugle, der huserede i luftrummet. Jeg var ikke helt sikker på om det han fortalte var rigtigt, men den er jo god nok, når man lige læser denneher historie fra Berlingske. Og det er måske også en meget god ide, for jeg gad altså ikke at nødlande i en iskold flod… eller noget. Gys. Især ikke efter at have læst om beretningen fra flyet hos Politiken.

0 tanker om “At skyde måger”

  1. Jeg har engang fortalt min kæreste om de der japanske Kobe-køer som giver megadyrt, men rigtigt godt kød, fordi de får massage, drikker øl, spiser chokolade og hører musik i højtalerne. Hun troede ikke på det… En hurtig google-søgning gav mig ret… Thø hø…

  2. Jeg mener faktisk også, det var dig, der fortalte mig om lufthavns-fuglejægerne – er der ikke noget om det?

    Det med kobe-køerne lyder helt sikkert skørt, men sandt!

  3. Thø hø… Simon siger i hvert fald at jeg ved mange underlige ting… Jeg har læst om lufthavnsjægerne, men det var ikke mig som fortalte dig det… Men jeg kan dog fortælle at dengang i de gamle dage i USA, var der så mange nyrige, at der var mænd som tjente penge ved at gå deres sko til…

  4. Altså jeg har faktisk så sent som i 19-nyhederne i dag set et indslag om en mågejæger i Kastrup lufthavn! Så den er altså god nok! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *