Billeder i WordPress

Har netop brugt et par timer på at rode rundt med det der iPhoto. Slette, systematisere og den slags. Har omtrent 800 billeder fra Sydamerika.


Fin, lille fyr spottet ved Iguazu-vandfaldene på den argentinske side

Mon der er nogle venlige sjæle derude, der kender nogle plugins til WordPress, som man kan downloade og som man kan bruge til at uploade billeder. Sådan, at de tager sig godt ud på bloggen – med den der særlige effekt, at skærmen “slukker” kort for at billedet så toner frem med sin egen skærm.


Fotograferet fra Argentina – Brasilien ligger ovre på den anden side.

0 tanker om “Billeder i WordPress”

 1. Tusind tak for tips’ene, Ole og Mikkel!

  Slimbox er lige præcis det, jeg søger – og nej, jeg har ikke lige opdateret til version 2.7 (endnu) så valget er endnu mere oplagt.

  Roder rundt med plugins senere, når jeg har fri fra arbejde 🙂

 2. Så er Slimbox plugin’et installeret… men hvordan dælen bruger man det, sådan rent praktisk? Ole, anyone?

 3. Har du læst installationsvejledningen til Slimbox?

  .. noget med du skal bruge et “rel=lightbox” attribut… eller hvis det skal gøres automatisk, at udkommatere linie 21 til 24 i lightbox.php…

  Det står alt sammen på forfatterens side

 4. Jo jo… jeg har læst installationsvejledningen. Og de her tre linjer fjernede jeg. Uden resultat. Har du selv denne plugin, og virker den?

 5. Jeg har/bruger det ikke selv, men nu har jeg prøvet det af på et “arbejdssted” jeg har på nettet… Den eneste måde jeg kan få det til at virke – selv efter at have udkommateret de linier – er ved at bruge REL= tag’et…

  (du skal ikke slette linier, blot slette de der dobbelt skråstreger ( // )

 6. Jeg går ind nu og forsøger mig med at slette de dobbelte skråstreger… det med at bruge REL – er det noget med at uploade billedet, gå ind under avancerede og indsætte tag’et der?

 7. Jeg går ud fra du bruger WP’s indbyggede billedupload…

  Du uploader billedet og sender det til editoren. I koden der indsættes skal du manuelt, f.eks. mellem a og href, skrive følgende;
  rel=”lightbox”

 8. NU virker det dælme…! Ved manuel indsætning på alle billeder 🙂 En lidt besværlig metode, egentlig… men det virker i hvert fald.

 9. Synes også det virker noget omvendt og besværligt, når nu der tilbydes en automatisk måde at gøre det på… Arbejder videre med det og skal nok vende tilbage hvis jeg finder ud af en nemmere måde at gøre det på…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *