Den i Sydhavnen

Så har jeg lige været til en omgang formiddags-spinning. Af alle de FitnessDK centre i København jeg har frekventeret, synes jeg absolut at omklædningsrummet i Sydhavn er det behageligste. Her kan man nærmest hænge ud. Gulvvarme, behagelig lugt, levende lys på gulvet, rigeligt og dejligt varmt vand, tv og ikke alt for mange mennesker. Det er næsten wellness, og det kan vi lide – især på en rolig lørdag!

0 tanker om “Den i Sydhavnen”

 1. Altså MIN FitnessDk? 🙂

  Det har jeg faktisk ikke tænkt over, men må egentligt give dig ret. Har efterhånden frekventeret de fleste centre i omegnen. MEN jeg tror, at jeg bedst kan lide badefaciliteterne i Fields, for der har man hvert sit eget lille “aflukke”. Det er rart, hvis man ikke er fan af andres nøgne kroppe! 🙂

 2. Haha… Det er jeg heller ikke ligefrem. Det er rart med plads om sig. Så du træner der – heldig! Kommer der mest når jeg har været hos kæresten. Ellers Ø.

 3. Hmm… Det lyder som at det er værd at teste Sydhavnen og Fields. Skal bare lige finde anledning for at komme forbi. Jeg kan nu også ret godt lide Royal, der er som regel pænt, rent og god plads.

  Det FitnessDK omklædningsrum jeg bryder mig mindst om, er Falkoner Plads, dårlig plads, for få bade (ligesom Ø) og meget indelukket. Og om morgenen er det befolket af en hær af 19-22-årige piger som børster tænder/tørrer hår/glatter hår/lægger make up kun iført g-streng.

 4. Synes også at fitnessdk i sydhavnen er behageligt, var også lidt ked af ikke skulle træne der mere – efter jeg flyttede til amager, men heldigvis er der mange fitnessdk rundt i københavn.

 5. Bloggerella – ja, jeg kan også godt lide Royal. Man skulle ikke tro, der var så meget plads, nu hvor det ligger ved Vesterport – men det er der. Og så er der turkis fliser og dufter af eucalyptus i dampbadet 🙂

  Falkoner Plads – er det den, der ligger nede i kælderen? For så er jeg enig. Næsten ikke plads. Er ikke så meget for at komme til at stikke næsen op i en G-strengsbeklædt numse. Eller noget 🙂

  Christina – ja, det kan jeg forstå, derude hvor du bor (hvis du er den Christina, jeg tænker) er der vist ikke rigtig nogle afdelinger – nærmest er vel SAS eller Fields?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *