Hakkebræt

Når man har vænnet sig til at have flere vinduer åbne på computeren og multitaske i stor stil, så er det helt ærligt talt røvirriterende, at det gamle hakkebræt jeg lige nu bruger, konsekvent fryser fast, hvis man lige skal tjekke msn eller noget andet. Får helt lyst til at hamre hånden ned i tastaturet, det må jeg ærligt talt indrømme. Det er også irriterende, at jeg kun kan være på nettet ind i mellem, fordi jeg heller ikke har internet. Hakkebrættet er nemlig ikke kompatibelt med den der EazyInternet-dims. Meget 2009, hva? Godt, at jeg har bestilt Margot, der kommer om et par uger, og ligeså med det trådløse internet, så jeg rigtig kan være online. Og jeg får da i mellemtiden set en hel del fjerner, når hakkebrættet tvinger mig til at bære over. Grr!

0 tanker om “Hakkebræt”

  1. Jeg ville også dø uden min computer. Utroligt at tænke på, hvor afhængig man er blevet af sådan en efterhånden.. Men måske ville det i virkeligheden være sundt at være offline ind imellem?.. Narh, det må blive næste års nytårsforsæt. :p

  2. Jah, det er skræmmende, men jeg har nu det fint med den afhængighed, så længe man laver relativt sunde, fornuftige og inspirerende ting ved computeren 🙂

  3. Ja – jeg gør også afhænighed med internet og mobil idag. Idag er meget vigtigt med tenkologi kommunikere og lever med høj nieavu informationer over nettet. Men anden siden vi er ” asocial ” og færre fysisk kontakte med mennesker. hehehe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *