Hvis bare jeg var kreativ…

Jeg har netop fundet ud af at ejeren af det køkken, der er indrettet præcis som mit, og som er et foregangseksempel for, at mit køkken også kan forvandles fra miserabelt til chickt… nåmen, hun har en hjemmeside for sin lille virksomhed Retrovilla, hvor hun tilbyder boligindretning. Der er masser af skønne billeder at bladre gennem. Og hvor bliver man inspireret af hvor kreativ hun er med en symaskine, med tapetlim, malerbøtte, søde ting eller hvad hun nu finder på. Hvis bare jeg kunne gennemføre sådan noget. Måske en skønne dag. Nedenstående billeder er vist fra hendes egen lejlighed, og den stil er bare meget min stil.


Utroligt hvad smukke tekstiler kan gøre… 


Mon man fremover skulle gå efter lyserøde bøger?

0 tanker om “Hvis bare jeg var kreativ…”

  1. Det ville være flot hvis mine bøger stilles op efter farver. Men der gemmer nok et ordensmenneske inde i mig, der helst vil have dem i alfabetisk orden.

    Jeg elsker at stille billederne tæt ved hinanden, så har man et lille galleri. Men med betonvægge, skal man virkelig tænke over hvor der skal bores huller. Suk…

  2. Har også beton vægge, og har endnu ikke fået hægt billeder op, for som Klejs skriver, man skal virkeligt tænke sig om.

    Min alternative løsning som jeg pt. hælder til er en lang hvid hylde hvor man kan sætte billederne på og udskifte efter behov. På den måde undgår man (næsten) grimme huller i beton væggen. 🙂

  3. Nadia: Ja, det hedder vist et tabelau. Vi har snakket om at få det i soveværelset. Ville egentlig også have et bag sofaen, men da vi passerer bag sofaen ofte, for at komme til altanen, så er det ikke så fedt at få blå mærker ved albuen.

  4. Klejs; Nå ja en tabelau, det er præcis hvad det hedder.
    Jeg overvejer også bag sofaen eller over tvet – et langt et som rækker forbi spisebordet også. Kan ikke helt beslutte mig endnu. Måskr begge dele?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *