Inspirationslinks

Så har jeg lige samlet en række af mine yndlingslinks til ideer, inspiration og indretning. Både webshops, inspirerende websider og blogs om indretning. Når man ikke lige kan få et nyt bolig-blad hver uge, så er der jo heldigvis en masse netsider, og jeg fornemmer, at de bliver flere endnu. Disseher links kan findes her til højre. Dem vil jeg så bruge til at surfe inspiration når det kommer over mig, og det kan andre jo også gøre. Hvis I har flere fede links til blogs, webshops eller inspirerende sider, må I gerne tippe om dem – så lægger jeg dem meget gerne på.


Kæresten siger, han gerne have sådan nogle sofaborde – god ide 🙂

0 tanker om “Inspirationslinks”

 1. Ahh… Bønnebordet fra Design Zoo – dem er jeg også ret vild med! Og det store udvalg af farver til bordpladen gør det bare bedre.

  Sidst jeg tjekkede var der 8 ugers leveringstid på dem og så var det desværre for sent ,at bestille et som gave til kæresten…

 2. Ja, det har bare et eller andet twist over sig, det bord – og så er det rart med nyere dansk design. Vidste dog ikke at ventetiden var så lang. Rart at vide!

 3. Ja, tror det er fordi de producerer på bestilling…

  Hvis ikke du kender den i for vejen, så kan jeg forresten anbefale The Selby til., at stille din lyst til at kigge i folks toiletskabe o.l. http://www.theselby.com/
  Ikke nogen decideret indretnings blog, men fotoreportager fra kreative menneskers boliger (og Nylons kontor)…

 4. Bloggerella – jeg tror, jeg har set linket engang… men det ryger på min linkliste, ja!!

  Mona – de ryger også på listen 🙂 Og du må endelig tippe, hvis jeg har misset noget, ikk?

 5. Hehe kan godt lide “på prøve i din reader” – kender det godt fra mig selv. De får så lov til at også komme på prøve hos mig 🙂

 6. Ja, det bønnebord er megaflot! Har lige tilføjet siden til ‘favoritter’, så kan man jo altid vende tilbage, når man engang har råd 🙂

 7. Jeg synes faktisk ikke, det er sådan volddyrt… vi snakker ikke om noget, der kommer op i Arne-ligaen, men det er naturligvis i en helt anden prisleje end Ikea/Ilva… jeg går også personligt stadig og sparer op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *