Man kan da heller ikke det hele

Hvad sker der med din blog? Før var den semi-sexet, og nu er den nærmest en reklame for Bo Bedre, skrev en bekendt på MSN i dag, en tidligere blogger, der skrev ovre i dicklitt-genren. Og helt uafhængigt af hans MSN kommentar, har Niels så også skrevet i en kommentar, at jeg burde søge en tjans hos Bo Bedre. Hvad er der lige med mænds bolig-aversioner?

Nåmen, det er da rigtigt, jeg lige nu for tiden skriver i vildskab om boligindretning. Engang var jeg single og semi-sexet, og det var da også en periode med noget fokus på singlelivet her på bloggen. Single-blogs er som regel sjove at læse. Og egentlig ret nemme at skrive. Og måske er de endda semi-sexede og har scorepotentiale. Men når man indgår i parforholdets hellighed, kan man jo ikke længere skrive om dates og non-dates og den slags ting. Men hvad kan man så egentlig skrive om? Bolig, måske?

Nogle blogs er dedikerede til et fag eller et emne, andre tåger rundt i genrerne. Min tilhører sidste kategori. Jeg skriver om det, der optager mig her og nu. Mine egne kaglerier, kan man sige. Og nu er jeg heller ikke typen, der skriver om, hvordan man klasker rustik bolledej sammen med den ene hånd og strikker lækre sweatere i skønne farver med den anden. Og tager smukke fotos af herlighederne, eller giver det en tur i Photoshop. Det kan jeg faktisk ikke engang finde ud af. Og så roder jeg også helt vildt. Ikke spor Bo Bedre agtigt.

Og det er måske derfor, at jeg skriver vægge op og stolper ned om boligindretning. Hvad det er, jeg fantaserer om. Alle de smukke og inspirerende billeder. Hvis bare ikke jeg altid var hjemme efter mørkets frembrud, hvis ikke bare jeg altid skulle bruge så meget tid på alt muligt andet. Hvis jeg lige bare havde oceaner af tid, så jeg kunne klaske de der fine fliser, hvide op på mine delvis maltrakterede køkkenvægge.

Nå, men jeg er ikke nogen perfekt husmoderblogger. Eller nogen semi-sexet singleblogger. Eller en af de der svenske boligentusiaster med kreative hjem. Og sådan er mit hjem så heller ikke. Det må jeg hellere illustrere med et aktuelt billede af mit køkken lige nu. Gisp. Hold på hat og briller:


Hele køkkenet. Incl. kuldsejlede opvaske-projekter.


1 stk. maltrakteret væg.


Men lidt af det er da pænt… synes, de er friske, de små vaser.

Mon ikke det lissom… er meget normalt og almindeligt?

Nu, hvor vi er ved det. Planerne for køkkenet er, at alle de grimme fliser skal rives ned, der skal pudses op, klaskes nye fliser på – og så skulle der males, for øvrigt, farven er endnu ikke fastlagt. Og så skal der skal enten hylder eller køkkenskabe op (alt efter budgettet) og endelig skal der monteres nogle pæne lamper i stedet for det meget hvide og meget obskøne lysstofrør, der rumsterer oppe på toppen lige nu.

PS. Og nåja… jeg lovede et glimt af mit nye skrivebord. Jeg synes faktisk, det er ret fedt, selv om det blev endnu en Ikea-investering. Det ender nok med at blive fint – det kræver bare lidt oprydning og så en opslagstavle på den ene væg og så måske et fint kontorstol, der skal være hvidt. I har vel ikke noget bud – Arnes 7’er kontorstol matcher desværre ikke økonomien, men måske noget andet gør.

0 tanker om “Man kan da heller ikke det hele”

 1. Tak for de søde ord… jeg syntes, det krævede lidt mod at publicere u-sminkede billeder af sin opvask på bloggen 🙂 Men sådan et projekt kender vi vel alle…

 2. Det er sjovt, hvordan vi har travlt med at komme os selv og andre i “kasser” som bloggere. Tøsebloggere, singlebloggere, sexbloggere, boligbloggere… Helt ærligt. Skriv om hvad du har lyst til! Når man blogger om sit liv, er det kun naturligt, at emnerne skifter. Ellers ville det i hvert fald være et kedeligt liv.. 😉

  Tak fordi vi må læse med i dit liv.. 🙂

 3. Belle Blues/ Mebbe findes der så også “dovne bloggere”? Nå jeg må da være en af dem, som ikke er så flittig til at opdatere som man gerne vil.

  Men rart, at se andre kan være slem til at tage opvasken, så føler man sig ikke helt Unormal.

 4. Torsten – ja, nyd den! Hvis jeg skulle have så skulle køkkenbordet hæves, da det er for lavt… og dét projekt kaster jeg mig ikke ud i!

  Lillesøs – ja, den oversigt er dejlig afslørende 🙂

  Belle Blues – ja det er rigtigt, og der findes da mange, der kredser om de samme emner gang på gang. Men der er jo også heldigvis mange, der spænder vidt – og det er nok også dem der kan opdatere hyppigst!

  Nadia – ja, sikkert 🙂 Det er jo ikke altid, man har noget at blogge om. Heldigvis kan en RSS læser tage alle indlæg med, selv om bloggeren kun opdaterer to gange om året…

 5. At jeg skrev at du burde søge job hos Bo Bedre, så var det altså ment som en kompliment, da man tydeligvis fornemmer at du har sans for en god boligindretning. Især fordi du ikke følger mainstreammen, som f.eks. Rosendahl Grand Cru (dem har vi mange af, og jeg har sindsygt lyst til at smide dem ud!)

 6. Haha… ja, det syntes jeg da også det var – det var pænt sagt, bare skægt, at I var to, uafhængig af hinanden, der synes der var en masse boligbolig 🙂

  Enig med dig mht. de der Crand Cru – jeg kender sindsygt mange, der har dem. De er da meget pæne, men det er ikke særlig originalt!

 7. Jeg synes nu at Grand Cru-serien er flotte og har en tidsløst design som holder i længden – Det er vel nok derfor de er populære – Men man kan også få for meget af det gode. 🙂 Forsæt endelig dit gode arbejde med at inspirerer os med fede ting og nips til bolig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *