Morgenspinning II

Jeg er så småt begyndt at dyrke den der morgenspinning. Forbløffende, og måske en anelse bizart, at der er så mange mennesker i fitnesscentret kl. 6.00 om morgenen. Ikke så meget om selve spinningen. Det skal bare gennemføres. Fordi det er en ganske strålende goodwell følelse at stå i saunaens lune varme og tørre sig. Men så indfandt dagens første krise sig. Ingen mascara i tasken! Jeg kan simpelthen ikke gå udenfor en dør uden mascara. Ligner jo et helt andet væsen. Oh my. Gad vide, hvornår nogen spørger, om jeg er syg i dag? Men man kan jo ikke lige så godt spørge sidedamen om at låne hendes mascara. Så nu er planen at jeg skal have en fast lille toilettaske med alt hvad en piges hjerte begærer om morgenen. Deodorant, mascara, mineralpudder, en palet af øjenskygger, shampoo, måske hårkur og så lidt creme. Og så skal toilettasken bo fast inde i den store taske. Øjner en chance for at shoppe lidt pigeting i Matas. Mm. For nu er det alvor. Morgentræning tre gange om ugen. Og det diskuterer vi ikke. Nej. Så er den obligatoriske del lissom nakket, og jeg kan koncentrere mig om vigtigere fornøjelser resten af dagen. Der er kun grunde, der taler for det.

0 tanker om “Morgenspinning II”

 1. Jeg er meget glad for at jeg er en mand… Jeg behøver kun ansigtscreme og øjencreme til min ansigt hver morgen.

 2. Hø, du skal vel også bruge shampoo og deodorant… men jo, det må være fedt, at man som mand ikke behøver at gå i panik, når mascaraen IKKE er i tasken.

 3. Jeg farver mine vipper hver anden måned, så de i det mindste er mørke, når jeg i halvsøvne klæder mig på, for at aflevere Max kl. l… i dagplejen. Det er ikke der man tænker på mascara!

 4. Utroligt, at der løber så mange forskellige tanker hos jer kvinder når i skal træne… Jeg skal bare snøre løbeskoene og så er det ud og få pulsen op på 150 bpm. og løbe omkring de gode 4 min / km… Og jo, man må gerne lugte lidt… Så ved man at man har ydet max…

 5. Jeg er også glad for at være mig.. Jeg synes nemlig at den naturlige vej er den bedste og dejligste ved mennesker 😉

  Og et forslag kunne måske være, at droppe mascara helt, så man kan vænne sig til at du ikke har mascara på = mere tid = mindre ting at tænke på i tasken.

 6. Hehe.. lyder som om det stadig kræver lidt overtalelse! Jeg pakker altid tasken dagen før, med alle de pigeting, jeg har brug for. Så jeg bare skal i tøjet og ud af døren om morgenen. På den måde kan jeg sætte vækkeuret til 30 min før spinningtimen starter.

 7. Godt, at lille frøken her, skal farve sine sarte vipper snart. Så hvis der sker en smutter, lægger ingen mærke til det. Man kan faktisk næsten ikke se det.

 8. Al respekt for at du står op på den tid af dagen for at spinne. Har netop selv meldt mig ind i fitnessdk på Nørrebro, men har slet ikke prøvet spinning endnu. Kunne være man skulle gøre alvor af det -hvem ved, måske jeg bliver lige så sej som dig og træner om morgenen i stedet for om aftenen som nu. Keep up the good work!!

 9. Niller – du har ret. Det er jo enkelt – bare komme afsted, ikke så meget snak, ikke så mange tanker… typisk tøser!

  Christina – nej! 🙂

  Belle Blues – ja, jeg pakkede også tasken aftenen før, så det kræver jo bare en minimum af planlægning. Og nu er toilettasken incl. mascara sammensat og den bliver i tasken!

  Louise/Ronja – velkommen i Fitnessdk klubben… Fordelen ved at træne om morgenen er så, at det er overstået resten af dagen! (og man skal ikke skubbe og mase i omklædningsrummet)

 10. Ja du har fuldstændig ret i at det så er overstået. Men som du kan se på dette tidspunkt nu, er jeg bare en natteravn. Udpræget b-menneske og derfor ikke så god til det med at komme op om morgenen. Er rigeligt svært at komme op i skole synes jeg.. Hvilken fitnessdk træner du i??

 11. Jaaa – at gå i seng kl. 01.30 og op igen 5.50 er bare ikke noget hit, hvis man skal spinne! Jeg træner lidt her og der, min lokale er Østerbro, men kommer også forbi Nørrebro, Sydhavn og Royal ind i mellem.

 12. Nej det er aldrig et hit for mig at sove for lidt. Men jeg er da godt i gang med det igen i dag -nu må jeg altså tage mig lidt sammen og få styr på det her natteroderi. Kunne være sjovt at mødes en dag på Nørrebro.. Jeg følger din blog ret regelmæssigt og føler jo efterhånden jeg kender dig.. hehe..

 13. Uh da… ja, det er en sjov ide at mødes med folk, man kender via blogs! Men nu ved jeg jo altså sådan set ikke, hvem du er – du har ingen blog? 🙂

 14. Ja det er en meget sjov idé. Men nej jeg har desværre hverken blog eller hjemmeside.. Det eneste jeg bruger er facebook. Men ellers ved Nadia hvem jeg er 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *