Notre Dame

En af mine yndlingsindretningspushere er klart Notre Dame i Nørregade – overfor den der Vor Frue Kirke. Bekvemt på vejen hjem fra arbejde.

På denneher triste mandag eftermiddag i januar trængte jeg til lidt optimisme. Og nu har mit miserable køkken et lidt gladere look. Ved ikke, om de små vaser er mine farver, måske der skulle tre grønne til i stedet, for et mere stilrent look, men de er i hvert fald glade, vaserne!

Har fundet de fliser, der skal pryde mit køkken. Dem her. De skal dog sættes forskudt på, som om var de mursten. Og have sort fuge. Det så jeg nemlig i et engelsk indretningsblad. Var ret fint. Rent look og ikke så meget pjat.

0 tanker om “Notre Dame”

 1. Hej Mette!
  Det lyder spændende med dit køkkenprojekt. Vil glæde mig til at se det færdige resultat.
  Kh. Charlotte

 2. Havde forøvrigt en murer forbi, som jeg kender, og hun sagde, at det ikke var SÅ svært at pudse væggen op… så det satser jeg på, ikke er løgn – og ellers hjælper hun gerne med at klaske op!

 3. Jeg synes det ser vildt godt ud at vaserne ikke er i samme farve. Men jeg er også glad for flest mulige farver. 😉

  Og så glæder jeg mig til at se resultatet, når fliserne er kommet op – jeg har lidt svært ved at forestille mig det nu. 🙂

 4. Marie – me too! Hvorfor har døgnet ikke flere timer…

  Bloggerella – det har jeg lidt svært ved at tro. Men hvem ved 🙂

  Mona – jeg er også glad for farver. Synes bare, det er superfedt, når folk tør – især flot til en hvid baggrund. Men måske det kan blive for farveagtigt. Jeg tror, jeg bytter de 2 andre, således at jeg har tre grønne vaser… men hvorfor tre, egentlig, og ikke to? Ved ikke hvorfor jeg synes, det skal være tre. Hmm…

 5. Ja! Kan sige det samme som de andre – glæder mig til at se resultatet af fliser op på væggen!! De 3 vaser i 3 forskellige farver er super fede, synes jeg! Så det vil være ærgerligt, hvis du bytter dem til een farve. Som du jo selv skrev, giver de en glad effekt på folk! Jeg overvejer selv orange flowerpot over min hvide reol. Altså de rigtig gamle flowerpot-lamper! Good luck! 😀

 6. Presset øges…! Hehe – men sådan kan man også bruge en blog, så skal man gøre noget ved det!

  De her flowerpots er i sandhed glade at se på… god ide!

 7. Vil slutte mig til køen af folk der glæder sig til at se dit færdige køkken med de sorte fuger. Kan du så komme i gang 😀 Og mht. vaserne kan jeg også kun være enig i, at de da selvfølgelig skal bestå som de er nu: i tre farver. Jeg synes i øvrigt mange vælger at have tre af forskellige ting. Tror det er en del af vores kultur på en eller anden måde.. vi vil gerne have en begyndelse, noget indhold og så en afslutning. Personligt kan jeg dog af en eller anden grund bedre lide to eller fire af tingene. Kommer dog tit ud for at fx. vaser hører sammen tre i en æske.. Nå, sikke en stil jeg fik fyret af her. Måske jeg skulle starte min egen blog i stedet.. hehe

 8. Interessant det du siger med begyndelsen, indholdet og afslutningen – det må være noget om det, og det er jo også rigtigt, at vaser ofte hører sammen i sæt på 3… jeg havde faktisk aldrig før tænkt over, hvorfor jeg ville have 3, og ikke 2 eller 4. Normalt er jeg ellers mere til lige tal!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *