Nyt altmuligbord

Var i Ikea i går. Efter en bordplade og nogle ben. Til et midlertidigt bord, der er større end det lillebitte frimærke, jeg ellers bruger. Så er der bedre plads til mac, mad, noter, læsestof og øvrige projekter – som gæster, for eksempel. Fire ben og en plade. Og så endte jeg med noget, der egentlig er lidt ekstravagant for noget, der er mere eller mindre midlertidigt, men hva’ faen… hvorfor ikke? Kan jo altid lægge dug over, hvis jeg bliver træt af blomstermiks, for normalt er jeg ikke så meget til det, eller hvis jeg synes, det bliver alt for sort. Flasher bordet i sammenhæng med resten, når Ikea-papæskerne og rodet er elimineret.

0 tanker om “Nyt altmuligbord”

 1. Nu hvor du har rivet de gamle fliser ned i køkkenet og købt spisebord der er i papkasser nu, tror du så ikke, det bliver lidt svært for gæster at finde plads til at spise idag og hvordan lave mad, når du har flyttet bordplader og alting fra væggen i køkkenet? 😉 Eller får du det hurtigt ordnet i en fart inden gæster kommer? 😀 Glæder mig til at se resultatet!!!

 2. Jamen, bordet er allerede på plads 🙂

  Det er bare papkasserne, jeg skal have smidt ud. Og køleskab, bord og komfur er rykket tilbage på plads. Selv om jeg egentlig roder, kan jeg bedst lide at det ikke er rodet – så bare rolig 🙂

 3. Silja – håber jeg også!

  Blog-pigen – nej jeg havde ikke lige set den blog før, men det ser spændende ud, vist noget med at customize Ikea-tingene til ugenkendelighed? Spændende, så mange blogs med billeder der dukker op! Du må gerne tippe en anden gang 🙂

  Belle – ja, nogle gange er der om at springe over hvor gærdet er lavest, kende sine kampe og alt det der… synes faktisk bordet er blevet helt hæderligt at se på.

 4. Hva så, Mette. Må man ha’ æren af at se bordet i sammenhæng med resten af rummet? Det er et flot bord!!!
  Vil du se noget grimt og macho, som jeg absolut hader? Gå ind på min blog.

 5. Ja selvfølgelig! Har bare ikke rigtig været hjemme mens det var lyst denne uge… men i weekenden!

  Ja for den da… tjekkede din side ud. Stakkels, stakkels dig. Jeg er da sikker på at den er superbehagelig at sidde i. Men ikke ligefrem noget fryd for øjet. Nej. Hmm, kan du ikke drapere den med noget stof?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *