Sund sjæl, sund økonomi

Jeg har bestemt mig for at tabe mig. Sådan rent økonomisk set. Efter reservering og lidt ventetid kom denneher bog, Råd til at leve af Lisbeth Nebelong, tikkende ind på biblioteket. Man er jo fornuftig. Og det er så den bog jeg læser lige nu. Sikke hyggelig læsning. Jeg sidder foran computeren med bogen foran mig og skriver lange lister over min privatøkonomi. Jonglerer med ord som indtægter, udgifter, det faste, det løse, rådighedsbeløb og så videre. Jeg elsker at lave lister. Og strukturere. Så hvorfor ikke også med min efterhånden lidt slunkne kassebeholdning? Og der er jo en masse fornuftige sider på nettet. Her kan man styre sit liv. Havde helt svedt ud at jeg engang for 800 år siden havde tilmeldt mig det der eBoks. Snedigt. Så behøver man ikke at rode rundt med krøllede dokumenter. Overblik. Ordnung muss sein. Og så har jeg lige hævet cool cash, så jeg i det mindste kan se, hvordan pengene forsvinder ud af mine små, fedtede fingre. Tænk at jeg kun er nået til cirka side 35. For det er dælme inspirerende læsning. Jeg kan lige visualisere millionerne rulle ind på bankkontoen.

0 tanker om “Sund sjæl, sund økonomi”

  1. Inspirerende!
    Kunne også tænke mig at have en mere ordentlig oversigt over min økonomi, selv om jeg ikke døjer med en dårlig en, men af hvad de egentlig er blevet brugt til…

  2. At have en okay økonomi, giver en okay nattesøvn – men man skal altså også passe på ikke at blive fanget i det.

    Husker jeg havde en ret formuende kæreste for en halv menneskealder siden der sagde at han allerede havde tjent sin første million som 23 årig – herligt… Jeg har også tjent min første og brugt dem igen. 🙂 Der skal sgu leves og nydes skal der! alt andet er for mig en hån mod det forholdsvist begrænsede antal dage der trods alt ruller ind på DEN konto. Nyd læsningen Mette og spring over de fanatiske kapitler 🙂

  3. Bare rolig, Jette, det sker næppe for mig… dertil er jeg ALT for glad for at bruge penge 😉

    (men sådan en kæreste er jo praktisk at have, så kan man hjælpe ham med at bruge formuen)

  4. Han var desværre nærig om en hals hvilket irriterede mig grusomt – ikke at han skulle formøble formuen på mig, men jeg kan ikke udstå nærige mennesker ( ikke at forveksle med påholdende). Det prægede hans tøjstil, bolig stil og hele hans væsen. Millionerne gjorde intet godt for den mand:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *