Dagens billede

Jeg er for øvrigt alligevel kommet en lille smule i julestemning. Det må gerne sne helt vildt, og solen må også godt titte frem – som i dag. Min udsigt fra køkkenvinduet var ret fantastisk her i formiddags. I år holder jeg jul i sikkerhed her i Københavnsområdet. Ikke noget med at stresse gennem hele landet sammen med alle de andre fortravlede mennesker. Jeg skal blot tilbringe 15 minutter i et S-tog og så er jeg fremme. I år bliver den mindste jul i lang tid – blot min far og mig. Til gengæld forstår vi at spise og hygge til den store guldmedalje, og måske vi finder nogle nørdede fællesprojekter at lave. I morgen eller den 23. skal jeg eller vi lave konfekt. Og så skal der læses en masse bøger, ses en masse serier, og mon ikke vi tager ud og spadserer en tur eller to om Bagsværd Sø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *