Det Mettiske Spa- og Wellnesscenter

Der er tid til at male mit badeværelse, fordi det hvide, som var der, da jeg flyttede ind, efterhånden ser alt for gullig-gustent ud. Og gæt, hvor inspirationen til farven skal komme fra? Et ægte oldschool-badeanstalt; minus freaks, der hopper i vandet og vinterbader.

Det Mettiske spa- og wellnesscenter er nemlig holdt helt originalt siden ejendommens opførelse i 1932. Det betyder, at der er et siddebadekar, hvide fliser og fine, originale terazzogulve. Så vi skal have etableret lidt badeanstalt-stemning derude. Grønblå farver, akkompagneret med røde, måske – og så en masse kridhvide håndklæder, hamp og velduftende sæber. I dag var jeg så henne hos farvehandleren, der ikke havde hørt om Helgoland, men som kunne hjælpe med at blande en ok tone. Så med mig hjem havde jeg en farveprøve til 39,- og resultatet er faktisk ganske okay, hvis jeg skal sige det. De er ikke gengivet så godt via. iPhone, men det giver forhåbentlig et godt fingerpeg alligevel. Blågrøn, terazzo, hvide fliser – bliver en god kombination. Der er også et andet alternativ, og det er at male væggene i det Mettiske Spa- og Wellnesscenter sort. Ja, kulsort. Ligesom henne i Øbrohallens kurbadsafdeling. Der er det varmt, mørkt og rart. Mm. Som inde i en mors mave. Men så ville jeg helt sikkert få en masse bøvl med ham den lækre nye vicevært den dag, jeg flyttede – må jo tage 800 lag hvid maling, hvis det sorte skal males over.

2 tanker om “Det Mettiske Spa- og Wellnesscenter”

  1. Selv stor fan af blågrønligt på badeværelser. Eller måske er det isblå mere mig….om ikke andet, spændt på det færdige resultat – håber du viser billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *