Det tager godt nok 1000 år…

… men jeg kan virkelig anbefale at gå ens RSS læser gennem, besøge alle blogs’ene og (gen)se bloggernes design, og ikke mindst, at rydde op i listen! Det tager lang tid, og jeg er i skrivende stund kun nået til D. Så der kommer løbende blogs på min blogroll, og ja, det er en temmelig blandet landhandel. Personlige blogs, faglige artikler, nyheder, modeblogs, indretningsblogs, venners blogs, trendblogs, IT blogs og så videre. Har jeg glemt nogen interessante, fede, spændende eller mærkelige blogs, så må du endelig smide en kommentar ind – for nu, hvor jeg får tyndet ud i listen, er nye mere end velkomne!

14 tanker om “Det tager godt nok 1000 år…”

 1. Ja, det har du ret i. Har slettet helt vildt mange inaktive blogs, og der er rigtig nok også 2-3 stykker, der er flyttet (uden at jeg flyttede med over, ups) – og så synes jeg faktisk, der er en udpræget mangel på gode mandlige bloggere?

 2. Ja, jeg hoppede lige akurat tids nok til at lande på din monster store flyttevogn 🙂
  Sitet er frisk og enkelt og luftigt…. og med foto af dig 🙂

 3. Din ny hjemmeside ser mere overskuelig ud end før.
  Tillykke med den ny redesign hjemmeside 🙂

  Måske mangler du social netværk profile på siden, som link til Facebook, Linkedin, Twitter, osv..
  Prøv søge WordPress Plugin uden besværlig, hvis du sådan vil have det.

  /Kumaran

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *