Glædelig jul

Denne udsigt har vi her fra Bagsværdvej. Den er skøn – og vi har endda været ude og spadsere i sneen ved Bagsværd sø. Meget smuk tur med masser, masser af sne. Vi sagde hej til  søen og til nogle kaniner, der bor deromkring. Lige præcis som for 800 år siden, da jeg var lille, og stod på ski i samme naturområde. På et tidspunkt kan jeg huske, at jeg faldt, men mine forældre ville ikke hjælpe mig op – der skulle tages et billede først. Tss. Nåmen, nu varer der ikke så længe til at der er masser af brun sovs. Jeg har i øvrigt fået konfekt-overload efter at have forsøgt mig med det samme som Marianne her. Smagssansen er vendt tilbage, men jeg ved ikke, hvordan resten af konfekten skal kunne konsumeres. Glædelig jul derude – og husk nu at blogge alligevel, det er så hyggeligt!

En tanke om “Glædelig jul”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *