Hoho… oprør, sundhedsapostel!

Lidt julestemning er der alligevel i casa Mettisma… gæt, hvad jeg gav mig i kast med sent i går aftes? Og menuen i går aftes stod også på risengrød, så mon ikke der skal laves klatkager i dag? Jeg overvejer også, om jeg kan finde ud af at bage vaniljekranse. Dem har jeg altid været vild med. Har aldrig fundet ud af, om produktionen af dem kræver, at man ejer et køkken-powertool, for det gør jeg ikke. Men vil gerne prøve! Google er min ven… PS. Nåhm, det kræver vist en kødhakker. Men hvem under 40 år ejer sådan en dims?

2 tanker om “Hoho… oprør, sundhedsapostel!”

  1. Uhmmm – vaniljekranse er de bedste småkager. Jeg har heller ikke en kødhakker (og ejeg er endda lige lidt over 40) men sådan en sprøjte-pose-dims kan også bruges bare der er en metal spids på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *