I dag skal vi være produktive!

I dag sidder jeg på CBS og satser på at være produktiv. Kan faktisk ret godt lide at læse her, fordi der er nogle store vinduer, hvor man rigtig kan holde øje med elementernes rasen udenfor. Fryd, når det sner. Det ser jo lækkert ud, specielt inde fra varmen.

Og fordi alle her sidder så dejligt koncentrerede og læser i deres økonomibøger. Hende ved siden af mig flasher dog en bog med nogle ganske frygtindgydende billeder af diverse tandsæt – så hun må også være en ekstern studerende. Nå, men jeg læser jo e-business, så vi har adgang til CBS’ netværk, fordi e-business er sådan en semi CBS ting. Ingen slinger i valsen der.

Mit sidste projekt bliver afleveret i morgen, og jeg glæder mig til det. Selv om det bestemt er spændende, specielt når man finder flow, er det ved at hænge mig langt ud af halsen at skrive projekt.

Sidste semester droppede jeg programmering, så jeg havde kun to fag. Det var hårdt, syntes jeg. Denne semester har jeg så de normerede tre fag, og det blev jo så en smule hårdere. Næste semester har jeg faktisk et hængeparti i form af det fag, jeg droppede, så jeg skal enten tage fire fag (selvmord) eller også skal jeg skrive 16 ugers projekt (det giver nemlig 15 ECTS) eller jeg tager et ekstra 4 ugers projekt mens jeg skriver speciale, eller også er det allersidste mulighed, at jeg tager eet fag sideløbende med specialet. Det bliver nok sidstnævnte.

Nå, men nu gælder det om at afslutte projektet, jeg skal ikke se alt for meget fremad i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *