Jeg er en lækker lille chokolademarengs!

Så har jeg lige købt detteher citat-wallsticker. Så det første gang på væggen hos Idériget, et super cool århusiansk kontorfællesskab, anden gang i dette nummer af BoligLiv. Klik! Og nu bliver tredje gang så på væggen overfor mit spisebord. Da jeg har savsmuldstapet på alle mine vægge, tror jeg, at jeg må finde et lærred at klistre wallstickerne op på. Måske et farvet lærred. Eller også skal det bare være stramt med sort på hvidt. Er citatet ikke kært?

5 tanker om “Jeg er en lækker lille chokolademarengs!”

    1. Gud, glemte jo at linke – nu er der link på! Tag et kig på sitet – citatet er min yndlings, men der er mange at vælge imellem. Lidt pebrede priser, men what the fuck!

  1. Hej Mette

    Tak for ordren! og tak fordi du opklarede mysteriet for mig – jeg har solgt rigtig mange chokolademarengser her de sidste par uger, og kunne næsten regne ud, jeg måtte have fået noget omtale i et eller andet fysisk magasin – så det er altså Boligliv 🙂 Tak for den oplysning. Ps. det kan nu godt sidde på savsmuldstapet, det gør det i hvert fald herhjemme hos mig.
    Anni, DiMaria.dk

    1. Hvor er det skægt at du fandt min blog og bestilling. Jamen ja, det er lige netop i dette nummer af BoligLiv, at wallsticker’en findes. Sjovt – og fedt, at mysteriet så nu er opklaret! Godt at det kan klæbes op på savsmuldstapet – faktisk rart at vide. Havde engang noget wallsticker fra Ikea, der hurtigt faldt af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *