Lidt strøtanker omkring at blive 30

Jeg har haft fødselsdag i torsdags, og nu er jeg så 29 år, 3 dage og 13,5 time gammel. Næste gang fylder jeg så rundt, men jeg er faktisk ret frisk på at blive 30. Bare kom an. At blive 30 år er jo begyndelsen til et helt nyt årti – og er på en eller anden måde bare federe end at vade rundt i slutningen af et snart overstået årti. Jeg ved ikke om det er mig, der er underlig, men sådan har jeg det. Jeg er klar til at blive 30. Jeg ville faktisk overhovedet ikke være 20 år. Det er skønt at være mig. Men det er klart, når man nærmer sig de 30, så kan man heller ikke helt undgå at reflektere lidt over hvad man har nået og ikke har nået. Inden jeg bliver 30 har jeg afleveret mit speciale – godt nok med nød og næppe; jeg afleverer jo den første december. Jeg har haft en ganske solid erhvervserfaring og har generelt ok styr på hvad jeg går og laver og resultatet af det. De to ting, jeg måske kunne sætte turbo på i 2011 var at prøve at bo i udlandet og så at møde en. Singlelivet er en temmelig ueksotisk størrelse. Frihed er en meget rar ting, men det vilde ræs siger mig ingenting. Det er et eller andet sted en smule irriterende, at man i min alder forventes at have opnået de her ting: Uddannelse, arbejde, bolig, kæreste og meget gerne børn. Men samtidig nægter jeg at lade mig nøje, og det har jeg det også temmelig fint med. Og derfor tror jeg på en eller anden måde, at det ville være temmelig rart at være fx. 40. Nå, nu skal jeg i gang med noget mere konkret: Projekt! Tiden er her også ved at være knap, så nu skal der fuld knald på. Sådan er jeg vist bare… i sidste øjeblik med mange ting. God søndag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *