Livets enkle glæder

Sikke en helt fantastisk samvittighed jeg har lige nu. Rengøring, træning, ordentlig mad. Det føles virkelig godt oven på en hel masse eksamensræs med dertil hørende bombet køkken, rodede tøjbunker overalt i lejligheden, usund mad (en masse cupnoodles) og alt for megen sidden stille. Mødes med min mor i går, og hun fik gennemtrumfet, at jeg skulle holde en fridag i dag. Så nu er mit køkken skinnende rent og tøjbunkerne er elimineret. Og jeg har været nede i FitnessDK til en times pump med efterfølgende tur i dampbadet og så har jeg tilberedt en lækker, rimelig sund frokost med grønsager. Ah, hvor er det rart for sjælen. I dag vil jeg stege frikadeller til frokost i morgen, gøre yderligere rent og senere mødes med min mor og hendes kæreste i byen, hvor vi skal have klassisk smørrebrød til frokost og en tur rundt omkring Christianshavn. I må have en skøn weekend so far!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *