Mulberry Daria Mini Messenger Bag

Min nye iPhone 4 har været en noget pebret investering… så mon ikke kun det allerbedste og ypperligste er godt nok til damen? Og jeg har fundet noget, der taler for det. Damn, den her har fuldstændig invaderet mit “må-eje-center” i hjernen. På min ønskeliste stod der godtnok en “jakke” til telefonen – og jeg fik også en vældig fin en i julegave. Sort med blå stiklinger, meget hi-tech og stilet. Men den her fra Mulberry, udviklet i samarbejde med Apple… den er bare så lækker og piget. Så feminin. Luksuriøs, oser af klasse. Og så er der jo også den lille detalje, at den koster 6 gange så meget som min nye jakke… men den er satme læxo. Hvor jeg dog hader, at Apple (og Mulberry) i den grad kan manipulere med mig. Må eje!

5 tanker om “Mulberry Daria Mini Messenger Bag”

  1. Og jeg hader lidt dig for at bringe den ind i min verden – jeg vidste ikke den eksisterede, og har stor svaghed for Mulberry! Eneste trøst må være den lange ventetid, den orker jeg -heldigvis!- ikke 🙂

    Link til de der one cup filters (som de åbenbart hedder): http://www.miniminit.com/

    1. Ja, det er lidt farligt at kigge sig om der… men kun det bedste til det bedste! Tak, ja, det var en fin, meget afslappet jul. Dejligt, at du også har haft en god jul – trods alt.

  2. Har søgt overalt efter Mulberry Daria Mini Messenger Case, så hvis du er interesseret i at sælge din, vil jeg gerne høre fra dig :)!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *