Nu med fred i sjælen

Egentlig ville jeg gerne have blogget om mine yndlingsfødselsdagsgaver fra min fødselsdag for et par uger siden, men det hele fortabte sig i eksamensræs. Det var først i går aftes, at jeg fik lejlighed til at åbne for de her skønne, duftende små fine dåser med Kusmi-smagsprøver, en gave fra Torsten med den altid eksklusive smag, her i varianten grøn te.

Man bliver virkelig helt træt, både i kroppen og i sjælen, efter 4 projekter i rap lige efter hinanden, nogen endda overlappende. Men nu står den på grøn te, 80% chokolade, blogs og det seneste nummer af Alt for Damerne. Mens der daler hvide prikker ned udenfor og der er tændt op for det levende lys. Jeg er i sikkerhed. Ah, jeg kan endelig slappe af!

3 tanker om “Nu med fred i sjælen”

  1. Lækker gave 🙂
    Lige et tip: ved du at man kan få sådan nogle mini teposer, på vel ca 1/3-1/2 størrelse af den du flasher der? De kommer med 2 smarte huller i siden, og så stikker man en af de medfølgende plasticpinde igennem, og så vupti kan den hænge fint på glasset 🙂
    Jeg har dem ikke selv, da jeg næsten altid laver en hel kande af gangen,og ellers bruger jeg teæg, men mine forældres hus flyder over af dem, for min mor var inkarneret tedrikker 🙂

    1. Dem vil jeg da gerne have… hmm, mon du kan finde et link med et billede? De lange teposer jeg har, passer jo egentlig meget bedre til en HEL kande te.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *