Nu med håndklæder igen!

Uh, nu er jeg næsten i julestemning. Min mor og hendes kæreste var forbi og vi holdt lidt tidlig fødselsdag. Jeg fik f.eks. disse her herlige gaver:

Fantastisk. Nu kan jeg gå i bad igen. Eller også kan jeg med et saligt smil entrere det Mettiske Spa- og Wellnesscenter. Jeg har ikke rigtig haft nogen håndklæder i cirka to måneder, da jeg glemte håndklæderne nede i vaskekælderen, der gik to uger, og så kom jeg i tanke om dem – og væk var de. Tilbage var der kun min grimme orange og så et arvet badelagen.

Glæder mig til at svøbe mig ind i ren, hvid varme.

2 tanker om “Nu med håndklæder igen!”

  1. Det var da nogle dejlige gaver.

    Jeg bruger selv den body scrub. Den er frisk og lækker, og minder mig om sommerferie i Toscana (hvor jeg prøvede den første gang).

  2. Therese – skønt minde at forbinde den scrub med! Den er absolut lækker – jeg forbinder den selv med et dampbad hvor man manisk skrubber sig og samtidig nyder den lækre duft 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *