Nu skal der snart tænkes på speciale!

Skriver man speciale på ITU efter efterårssemestret 2011, træder der nye regler i kraft – det betyder, at man skal starte  2 måneder før og slutte 2 måneder før. Med start juni 2011 og aflevering december 2011. Med andre ord betyder det, at man skal have check på speciale, vejleder og jeg skal komme efter dig allerede på 3. semester af overbygningen. Okay, og gæt så, hvornår jeg er sat til at skrive speciale? Ligesom jeg ikke helt var forberedt på al den sne og kulde der kom allerede i november, må jeg indrømme, jeg ikke helt havde set, at vi skulle tænke i speciale-termer allerede nu. Men det er da en ganske fin lejlighed til at lægge knolden i blød. Allerede nu.

Jeg har en rimelig klar idé om, at det ideelle speciale for mig ville blive skrevet i samarbejde med en internetbaseret virksomhed. Om et emne, der er relevant for virksomheden, så det bliver en win-win situation. Nu skal jeg så bare pusle videre med hvilke emner, der potentielt kunne blive til videnstunge specialer. Medievidenskab, journalistik, IT, e-business. Og er der så bare om at tænke ud i noget virksomheds-dating.

Her lægger jeg den allerførste føler ud; hvis der er nogen, der kender nogen, eller nogle virksomheder, så er jeg absolut åben for alle mulige ideer, der har relevans for de 4 nøgleord, der er kendetegnende for min uddannelsessammensætning. Det kan være alt muligt. Brugerdreven innovation, business modeller for medievirksomheder, umbiquitous computing, IT-projektledelse, online entrepreneurship, social media strategier, hvad ved jeg.

Og hvis der er nogen derude, der har nogen erfaring jeg måske kunne bruge, er jeg også ganske lydhør – min mail finder I nederst på denne side, og kommentarfeltet står åbent!

2 tanker om “Nu skal der snart tænkes på speciale!”

  1. Kan godt se at det kommer lidt pludseligt. Men på den måde undgår du da at hele julen går med at skrive analyse, korrekturlæse og sætte kommaer…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *