Online julegaveshopping

Hey. Er der nogen derude, der ved, hvordan man online-julegaveshopper? Kan man få indpakkede gaver sendt direkte afsted til modtagerne? Det ville være helt vildt snedigt. Så kan man jo sidde på sin flade med en kop kaffe og klikke sig til noget god julegavekarma hele vejen over til Jylland. Også fordi der er nogle kære væsener derude, der skal have noget rart under juletræet den 24. Naturligvis. Og så i øvrigt – jeg har netop fundet det perfekte alternativ til sokker under juletræet til den gode farmand; gaven findes lige her.

8 tanker om “Online julegaveshopping”

 1. Ak ja, hvis man så bare kunne få sin halvgamle, men ekstremt forfængelige, far til at tage sine læsebriller på – SÅ ville jeg give ham dén gave.

   1. Hej Mette,

    Jeg noterede mig den her boghandel forleden. De har julegaveservice, endda med mulighed for personlig hilsen på pakken 🙂 http://www.adlibris.com

    Og så mener jeg at Matas også har samme service, så online-juleshopping er bestemt vejen frem!

    1. Juhu. Så er der jo ingen bekymringer – man kan jo lige så godt onlineshoppe i stedet for at skulle ud og købe gaver og så på posthus bagefter. Matas og boghandel samt Inspiration – så går man jo ikke helt galt i byen!

 2. Jeg har bestilt to julegaver over nettet til min lillesøster og niece, det er var på tilbud over nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *