Nu rykker vi tilbage til mebbe.dk

Der skulle lidt forandring til, og jeg var ved at være rimelig træt af mit gamle design, som havde fået lov til at stå et par år efterhånden. Jeg var også lidt træt af, at de billeder, jeg uploadede, ikke kunne brede sig særlig meget på den gamle blog. Derfor har jeg rykket min tilstedeværelse herover. Og er blevet meget mere synlig med billede og info om mig og min baggrund. Der ryger helt sikkert et par læsere gennem flytningen af adresse, men jeg håber, det lykkes at migrere de fleste af jer med herover.

Næste mission bliver at gå lidt mod strømmen og rent faktisk lave en blogroll over alle de mange, mange blogs jeg følger – og så at få oversat de sidste rester af engelske tekststumper. Og i denne forbindelse; er det ikke blevet meget sværere at rette i HTML med de nyere templates, eller også er det WordPress’ seneste opdateringer, der har gjort det? Før skød jeg i tågen og ramte, men nu skyder jeg bare i tågen.

Og derfor har jeg ikke været så fantastisk kreativ med designet, men jeg kan godt lide denne her superenkle og superstramme stil – og farvemæssigt er jeg, efter at have set filmen, inspireret af Coco Chanels stilfulde, sorte univers med de enkelte røde farveklatter hist og pist. Uh, den dame havde styr på stilen. Og ellers ved jeg jo, at mange læser blogs via deres RSS læsere, så dette indlægs allervigtigste budskab må være: Add me!

10 tanker om “Nu rykker vi tilbage til mebbe.dk”

  1. Tak for de pæne ord 🙂

    Og du er jo også begyndt at blogge igen – fedt – du ryger også på min RSS læser (igen)!

  2. Tilføjet… jojo.. og skal du så ikke lige over til mig og se den monsterflotte kage, jeg lavede i forrige uge! Den er til mundvandskapløb 😛

  3. Anja – ja for dælen, det var da godtnok en imponerende kage der – og de der cupcakes ser også ret delicious ud!

  4. Jep, tilføjet 🙂 Og jep, jeg er også en via-reader-læser, og så kan man godt blive lidt sløset til at kommentere, fordi det jo kræver at man skal heeelt over på bloggen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *