Så skal der spises sundt og bevidst i december!

Lige så kæk og sund jeg var i går, lige så nedbrudt og mørbanket er jeg i dag. Specielt mine lårmuskler er ikke gearet til al den aktivitet, som en times pump jo udgør. Men jeg gør det igen! I morgen dog. Man skal jo holde hviledagen i hu. Og hvor kunne mit slidte, mørbankede alderdomshjem af en krop bare godt bruge en lækker shot espresso, måske fra Risteriet, spædet op med noget dejlig øko-letmælk og det fineste skum… det lyder næsten kriminelt. Burde crave efter en powersmoothie med en masse antidioxianter. (et ord jeg ikke kan stave, men som damebladene elsker)

Nå, men jeg har faktisk shoppet nye råvarer til køkkenet. I dag får jeg frokostgæster, vi skal også til julemarked, og vi skal have lækkert brød fra Emmerys og så har jeg kogt kikærter til humus. Og som noget helt nyt har jeg lagt bulgur og koriander i indkøbskurven. Bulgursalat, jæs. Det må være en form for sundhed? Koriander er mærkeligt, men jeg er faktisk blevet lidt vild med det. Og så har jeg shoppet ingredienser til Marias thaisuppe i aften. Med extra koriander.

Selv om man er kræsen, berettiger det ikke en til at spise så uvarieret og hurtigt som jeg nu i lang tid har gjort. Projektskrivning tager godtnok en del tid, men der skal prioriteres tid til at handle og lave sund, vitaminrig mad. Ikke flere cupnoodles. Og meget mere aficionado – på den relativt sunde måde. Nåhm, første skridt på vejen må jo være at få fat i nogle lækre bønner fra Risteriet og noget udstyr og så at se og følge nogle madblogs. Har I nogle yndlinge derude – min blogroll er fuldstændig blottet for madblogs, det skulle da lige være Flo’s Diner og Sarahs kager… har I mon flere kvalificerede bud?

PS. Og så er jeg blevet interviewet af Christina på hendes blog. Spændende idé at interviewe andre – det burde vi andre også overveje, for som hun siger: Er lidt træt af at det altid handler om mig.

7 tanker om “Så skal der spises sundt og bevidst i december!”

  1. NSP – ja undskyld at din kommentar var røget i spam-mappen. Det er nok på grund af linksamlingen. Fede links til madblogs, ellers, skal checke det hele ud! Så kunne det være man inspireres!

 1. Al respekt til dig for den plan! Jeg sværger ved hver eneste eksamensperiode at denne her gang skal det være sundt og fyldt med brainfood. Men hver gang ender det junk og natteroderi. Så hvis du har gode tips og tricks, så send dem endelig 🙂
  Selvom jeg “desværre” lige nu er i midten af min 9. og sidste eksamensperiode, men det kan være specialet viser sig at trækker tænder ud også 🙂

 2. Mia – ja du ved så lige præcis hvad jeg mener. Og alle mine besværgelser går sikkert til skamme… allerede nu er jeg rode mig ud i noget natteroderi. Du skriver så speciale her efter jul?

  1. Ja desværre kender jeg det alt for godt – og havde derfor sat min lid til dig, og at du kunne overbevise mig om at det kan lade sig gøre.

   Ja det er planen. Jeg når det næppe på normeret tid, da man så skal aflevere inden sidste uge i maj – så meget for 7 måneder at skrive speciale i??? Jeg har derfor forlænget min SU til september, og glæder mig over at det overhovedet er muligt. Jeg har desværre stadig ikke lagt mig fast på emne eller vejleder men specialeseminarer begynder i næste uge, og jeg håber at det kan give lidt afklaring.

   Hvornår skal du i gang med speciale? Efter sommeren? Det lyder som nogle utrolig spændende valgfag! Jeg fortryder lidt at jeg ikke har søgt valgfag uden for CBS.

 3. Da jeg skrev min forrige kommentar tænkte jeg at det skulle være løgn, så nu har jeg været i butikkerne og handlet sunde sager, og forrest står gulerødderne…. Og om lidt vil jeg kickstarte projektskrivning med en smoothie med masser af bær….

  Jeg forudser at det holder helt indtil på fredag hvor der er julefrokost, efterfulgt af en lørdag med tømmermænd.. Men lidt har vel også sin ret… ?

  1. Whoa – så har du run på specialeprocessen, Mia – håber du snart finder noget, kunne godt tænke mig at høre hvad det så bliver til?

   Og super godt at du lige ombestemte dig… gulerødder og smoothie, det er da mere end mig – der lige nu sidder og gnasker på lakrids. Men du kan da også overveje at holde op med at drikke 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *