The Selby projekt

Det her billede er fra the Selby. Et af de fedeste websites jeg kender. Todd Selby er en fotograf og illustrator fra New York. Han har et projekt: At kigge ind i hjemmet hos kreative mennesker. Og mange af dem er dælme excentriske. På den coole, amerikanske måde. Og sidenhen har hr. Selby lavet en bog ud af projektet. Hvis jeg var fotograf, ville jeg absolut lave et lignende projekt. Noget af det allerbedste jeg ved er at kigge ind i andres hjem. Rigtige menneskehjem, meget gerne fede og kreative – men ikke noget, der for alt meget ligner et boligblad. Der er mange bolig- og interiørblogs, men jeg synes ikke, der er så mange, der er decideret fede, fordi der er alt for meget boligkatalog over dem. Nå, men tag lige et kig ind hos the Selby – og de har RSS, så du kan abonnere på de skønne billeder.

3 tanker om “The Selby projekt”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *